Έλα, πες μου τι γεμίζει παρηγόρια την καρδιά; Έλα, πες μου, τι σκορπίζει την πιο μαύρη συννεφιά; Έλα, πες μου, τι ‘ναι εκείνο που με κάνει και δακρύζω, Που με κάνει να γελάω, που με κάνει να ελπίζω; Έλα, πες μου, τι ‘ναι εκείνο που με κάνει να γιορτάζω, Που με κάνει να πετάω, στα ουράνια να καλπάζω;
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ……………
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ << ΕΓΩ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ>>
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς στον “Πρωϊνό Λόγο” χθες το πρωί. Στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της εφημερίδας στην Αγία Κυριακή υπήρξαν “επισκέψεις” που πρόσφεραν χαρά και αισιοδοξία.
Τα νήπια των Νηπιαγωγείων Μεγαλοχωρίου και Παλαιοπύργου ήρθαν για… ξενάγηση στον χώρο και βέβαια με την αθώα τους ματιά στα δρώμενα της εφημερίδας πρόσφεραν χαρούμενες στιγμές. Αλλά παρά το μικρό της ηλικίας τους έδειξαν και την εξυπνάδα τους, αφού όσες ερωτήσεις έγιναν ήταν εύστοχες και εύστροφες!
Την “ξενάγηση” στα νήπια έκανε ο εκδότης της εφημερίδας Μιχάλης Τσαρουχάς, που με υπομονή και πλατύ χαμόγελο έδωσε απαντήσεις σε όλες τις απορίες των μικρών επισκεπτών.
Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι πολύ καλή δουλειά γίνεται και από το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο νηπιαγωγείων, αφού τα παιδιά είχαν πειθαρχία και τα προσωπάκια τους ήταν μέσα στο χαμόγελο αισιοδοξίας.
Οι νηπιαγωγοί που συνόδευσαν τα παιδιά ήταν οι κυρίες, Μαριάννα Παλάγκα, Ελένη Καλλού, Μαρία Ρούσση και Ξένια Βασιλοπούλου.
















