Νέα αποστολή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Μένουμε σπίτι…μαζί! Πρόγραμμα e-twinning.

Μαθητούδια μου,

Με αφορμή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε παραμένοντας σπίτι για την ασφάλεια τη δική μας και των αγαπημένων μας, θέλοντας να περάσουμε το χρόνο με τα παιδιά λίγο πιο δημιουργικά αλλά και μακριά από οθόνες όσο αυτό είναι εφικτό, το σχολείο δήλωσε συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα E -twinning με θέμα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ!!!”.  Πληροφορίες για τις δράσεις e-twinning θα βρείτε εδώ.

Κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τιμώντας την ημερομηνία γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Με αφορμή την ημέρα αυτή και σε συνδυασμό με την ημέρα που μας πέρασε (1η Απριλίου) σαν ημέρα εθίμου να λέμε ψεμματάκια (Γιόρταζε και ο Πινόκιο σωστά αλλά και ο ψεύτης βοσκός!) σας βρήκα την ευκαιρία να σας αναθέσω μια νέα αποστολή:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Θα παρακολουθήσετε την αφήγηση του παραμυθιού “ο Ψεματούρης” από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Μικροί μου μην ξεχάσετε! Η αποστολή σας είναι να μου στείλετε στο mail   του σχολείου (mail@nip-loutr.fth.sch.gr) την ζωγραφιά σας με το ψέμα του μήνα που έχετε τα γενέθλιά σας. Η διορία μας λήγει την Δευτέρα  6 Απριλίου. Σας περιμένω,

Κυρία Λίνα

 

Μία σκέψη στο“Νέα αποστολή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Μένουμε σπίτι…μαζί! Πρόγραμμα e-twinning.

Τα σχόλια είναι κλειστά.