ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Ιστολόγιο (Blog) του ΓΕΛ Χρυσούπολης

7. Δασκάλα – συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων

Ιούν 202024

Ονομάζομαι Ευαγγελία Ζώτου. Διαμένω στη Χρυσούπολη και αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Χρυσούπολης το έτος 2006. Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σχολή που την χρονιά αποφοίτησης μου ήταν αρκετά «δημοφιλής», λόγω της άμεσης επαγγελματικής της αποκατάστασης. Αν και έχω εργαστεί πάνω στο αντικείμενο σπουδών μου, σήμερα δεν αποτελεί την κύρια εργασία μου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκα και με τη συγγραφή λογοτεχνικών βιβλίων, ένα χόμπι που εξελίχθηκε σε μια ιδιαιτέρως ευχάριστη ασχολία, καθώς είχα τη χαρά να προχωρήσω και στην έκδοσή τους. Η αλήθεια είναι πως ίσως να φαντάζει δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν δραστηριοποιείται στην πρωτεύουσα, αλλά σε μία επαρχιακή πόλη. Ωστόσο, η αγάπη μου, η επιμονή, η υπομονή και η αφοσίωση μου σε αυτό που έκανα με βοήθησαν ώστε να πραγματοποιήσω κάτι που και στα δικά μου μάτια αρχικά έμοιαζε αδύνατο, να χτυπήσω τις πόρτες ενός αθηναϊκού εκδοτικού οίκου. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις και εμπειρίες ζωής. Το αντικείμενο σπουδών μου μπορεί να μην μου πρόσφερε τελικά την επαγγελματική αποκατάσταση που πίστευα πως θα έχω, αλλά θα έλεγα πως έπαιξε ρόλο στον τρόπο που προσέγγισα αργότερα τη συγγραφή λογοτεχνικών βιβλίων. Όπως επίσης και οι επιμέρους επιμορφώσεις που κατά καιρούς παρακολούθησα με βοήθησαν να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Τέλος, σε ένα μέλλον που συνεχώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται, η επιλογή σπουδών σίγουρα αποτελεί πρόκληση για τον κάθε τελειόφοιτο, όμως αυτό που προσωπικά μου έχει διδάξει ως τώρα η ζωή είναι πως ο όρος “διά βίου μάθηση (ή εκπαίδευση)” θα παίζει πρωταρχικό ρόλο στη εξέλιξη του σύγχρονου εργαζόμενου ανθρώπου και θα αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο της επερχόμενης γενιάς. Σας ευχαριστώ πολύ, με την εκτίμησή μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας!

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Αρχείο

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας της σχολικής μονάδας του ΓΕΛ Χρυσούπολης με τους μαθητές ή/και τους κηδεμόνες τους.Λογότυπο Σχολείου4

Διεύθυνση:   ΘΡΑΚΗΣ 10 ΤΚ 64200 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τηλ. Επικοινωνίας: 2591350628

e-mail: mail@lyk-chrys.kav.sch.gr

 

Δείτε το Ωράριο Λειτουργίας του σχολείου μας. Πρόγραμμα ενημέρωσης Γονέων & Κηδεμόνων για την Α’ τάξη, για την Β’ τάξη και για την Γ’ τάξη.  Φυσικά μπορείτε να ενημερώνεστε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, εφόσον  ο καθηγητής βρίσκεται στο σχολείο.

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα.

facebook

 

 

 

Βρείτε μας στο χάρτη.

 

.

Πρόγνωση του Καιρού



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων