Καλή Πρωτοχρονιά, ευτυχές το 2012

Η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο εύχεται σε όλους καλή Πρωτοχρονιά και ευτυχές το νέο έτος. Σας περιμένουμε και πάλι εδώ στην αρχή του 2012 αλλά μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε κάποια από τα άρθρα που αναρτήθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε για θέματα που άπτονται του αντικειμένου και αφορούν την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Μπορείτε να διαβάσετε πρότερα άρθρα είτε μέσω της αναζήτησης, είτε με βάση την ετικέτα. Επίσης, μπορείτε να τα δείτε χρονολογικά από την επιλογή Αρχείο.

Επίσης, μπορείτε να γίνετε, αν δεν είστε ήδη, μέλος της ηλεκτρονικής μας κοινότητας μέσω της διεύθυνσης https://blogs.sch.gr/groups/internet-safety/ Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε «Σύνδεση» με τα στοιχεία σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και  να πατήσετε «Συμμετοχή στην ομάδα».

Για γραφικά (banners), έτοιμη παρουσίαση, οδηγούς και γενικά χρήσιμο υλικό μπορείτε να επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σχετικά με eSafety

Για κάθε γονιό έρχεται κάποτε η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι η σχέση του παιδιού του με το Διαδίκτυο ξεπερνάει κατά πολύ όσα ο ίδιος έχει -ή δεν έχει- συζητήσει μαζί του. Λίγο αργότερα, όσο μεγαλώνει, φτάνει και η στιγμή που ίσως να στερείται απαντήσεων στις απορίες του. Για τους εκπαιδευτικούς τα πράγματα είναι ακόμη πιο σύνθετα, καθώς όσοι/ες έχουν σχέση με την τεχνολογία χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία, καλούνται όλο και πιο συχνά να γεφυρώσουν το χάσμα της ενημέρωσης που αφήνει η πιθανή άγνοια της οικογένειας και του μεγαλύτερου μέρους της σχολικής κοινότητας. Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, μέσω του επίσημου κόμβου internet-safety.sch.gr, στοχεύει στην ενημέρωση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο. Μέσα από το site παρέχει εργαλεία και υλικό τα οποία βοηθούν στην καλλιέργεια μιας πιο ώριμης κουλτούρας αντιμετώπισης πιθανών κινδύνων στο Διαδίκτυο.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση