2 χρόνια με Ασφάλεια στο Διαδίκτυο : 2012-09-10

24 μήνες έχουν περάσει από την πρώτη ανάρτηση (βλ. εδώ) στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο και ήδη έχουμε ξεπεράσει τις 300 ανακοινώσεις! Οι προβολές σελίδων, δηλ. ο συνολικός αριθμός σελίδων που έχουν προβληθεί (υπολογίζοντας και τις επαναλαμβανόμενες προβολές μίας σελίδας) ξεπέρασαν τις 120.500!

Οι επισκέψεις (ο αριθμός των επισκέψεων σας στον ιστότοπό μας) υπερέβη τις 94500. Οι μοναδικοί μας επισκέπτες, δηλ. ο αριθμός των μονών (που υπολογίζονται μόνο μία φορά) επισκεπτών στον ιστότοπο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου (για τα δύο έτη) προσέγγισε τους 70.000 και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνή σας.

Ο ενημερωτικός κόμβος http://internet-safety.sch.gr, λίγο πριν την ανανέωσή του, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, περιέχει και μπορείτε στο μεταξύ, να αναζητήσετε αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα και νέες συνεργασίες. Ένα θέμα το οποίο αναδείχθηκε πρόσφατα είναι το κομμάτι της νομοθεσίας, για το οποίο, είχατε ζητήσει  – κυρίως η εκπαιδευτική κοινότητα – να καλυφθεί.

Επιδιωκόμενη είναι η ενεργός συμμετοχή σας στη διάχυση του κόμβου καθώς και της ηλεκτρονικής μας κοινότητας. Αφού επισκεφθείτε το https://blogs.sch.gr/groups/internet-safety/ μπορείτε να γίνετε μέλη – εφόσον είστε εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας ή Δευτερβάθμιας εκπαίδευσης – μέσω της επιλογής «Σύνδεση» με το όνομα χρήστη & το συνθηματικό σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και  να επιλέξετε «Συμμετοχή στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης, το άρθρο Αυξάνεστε και πληθύνεστε για το πως να διαχύσετε την πληροφορία μέσω των δικών σας κοινωνικών δικτύων και να βοηθήσετε να ξεπεράσουμε τα 300 μέλη…

Καθώς η νέα σχολική χρονιά ξεκινά, το Insafe (το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κόμβων Ασφαλούς Διαδικτύου) έχει ετοιμάσει το δικό του δώρο! Το πλήρες πακέτο των πόρων διατίθεται από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, και περιλαμβάνει νέες πληροφορίες για Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2013.

Το Back2School δώρο περιέχει επίσης πληροφορίες για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (SID), η οποία το επόμενο έτος θα γιορτάζει τη 10η επέτειό του. Η SID 2013 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013.

Αφήστε μια απάντηση


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων