Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/10/2013, στις 9.00 στην αίθουσα του Μηχανουργείου.  Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στο σχολείο στις 8.30.κατάλογος

Οι μαθητές του σχολείου μας βιώνουν, δρουν και παρουσιάζουν!

Οι μαθητές του σχολείου μας βιώνουν, δρουν και παρουσιάζουν!

 

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, στις 5.30 το απόγευμα, οι μαθητές που συμμετέχουν στην περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας παρουσίασαν τη δουλειά τους στην τοπική κοινωνία του Λαυρίου στα πλαίσια εκδηλώσεων για την Περιβαλλοντική Εβδομάδα, που οργάνωσε το ΚΠΕ Λαυρίου. Οι μαθητές μίλησαν για όσα τους αρέσουν στις περιβαλλοντικές δράσεις, τονίζοντας την ανάγκη να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε όλοι το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Οι ομιλίες τους ήταν αυθόρμητες και απάντησαν με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Αξίζει να τονιστεί πως οι συγκεκριμένοι μαθητές έχουν βραβευτεί και με την εθνική ετικέτα ποιότητας για την περιβαλλοντική τους δράση.

Το άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία του Λαυρίου και η διασύνδεσή του με τα δρώμενα αποτελεί μέλημα και βασική προτεραιότητα του σχολείου μας. Γι αυτό στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των μαθητών μας σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Τους συγχαίρουμε όλοι για το έργο τους!

 

Η Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου
per