Feed
Άρθρα
Σχόλια

 afisa.jpg

ppt.jpg  p1010961-large.JPG  p1010987-large.JPG  Το διήμερο 30-31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας διημερίδα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή. Το σχολείο μας αποδεχόμενο την πρόσκληση που έλαβε, παραβρέθηκε στη διημερίδα με τους καθηγητές του σχολείου κ. Φαίδωνα Καραμπατσώλη και κα. Σοφία Σαμαρά. Οι καθηγητές μας παρουσίασαν τη δουλειά του Τμήματος Ένταξης μέσω των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας και παρακολούθησαν αντίστοιχες δραστηριότητες από διάφορα σχολεία της περιφέρειας.

  p1010973-large.JPG  p1010976-large.JPG  p1010982-large.JPG 
Στα πλαίσια της διημερίδας παραβρέθηκαν ο κ. Περιφερειάρχης, η Σχολική σύμβουλος 13ης περιφέρειας Ειδικής Αγωγής, η πρόεδρος Ειδικής Αγωγής Μαθησιακών Δυσκολιών στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, υπεύθυνοι Κ.Π.Ε., Διευθυντές σχολείων και πλήθος από καθηγητές – δασκάλους οι οποίοι με ζωντάνια και κέφι συμμετείχαν ενεργά σε όλες της βιωματικές δραστηριότητες και παρουσιάσεις.

p1010993-large.JPG  p1010996-large.JPG  p1020014-large.JPG
Επισκεφτήκαμε το Κέντρο Κομποστοποίησης Γοριανάδων, όπου έγινε ξενάγηση από τον υπεύθυνο του Κέντρου και όλοι μας γίναμε μάρτυρες του πόσο εύκολα μπορεί ο καθένας από εμάς, με μηδενικό ουσιαστικό κόστος, να φτιάξει λίπασμα από οργανικές ύλες (κλαδιά, υπολείμματα από λαχανικά – φρούτα, φίλτρα καφέ, κ.λ.π.) περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο τον όγκο των σκουπιδιών μας και δίνοντας πίσω στη φύση λίπασμα.
Οι καθηγητές μας, ευχαριστούν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου για τη ζεστή φιλοξενία, την υπέροχη μουσική βραδιά και το καλό φαγητό, αλλά πάνω από όλα για τις γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν και τις νέες φιλίες που δημιούργησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων