Αρχική » Γενικά » Θεατρική παράσταση «Αντιγόνες» , διασκευή της Αντιγόνης του Σοφοκλή από το Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής

European Radio Logo

Θεατρική παράσταση «Αντιγόνες» , διασκευή της Αντιγόνης του Σοφοκλή από το Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής

Την Πέμπτη 28/9/2017 , στα πλαίσια της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» , επισκέφτηκε το σχολείο μας , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών , το Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής , προκειμένου να παρουσιάσει την παράσταση «Αντιγόνες» , διασκευή της Αντιγόνης του Σοφοκλή . H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο τους μαθητές του Γυμνασίου & Λυκείου Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής , που επέδειξαν ξεχωριστό ταλέντο και επαγγελματισμό στην όμορφη και διδακτική παράστασή τους όσο και τους συνοδούς καθηγητές τους , που τους καθοδήγησαν και τους παρότρυναν , ώστε να παρουσιαστεί επί σκηνής τελικά το θαυμάσιο αυτό εγχείρημα .

Translate

Σαν σήμερα

1/9/1946: Οι Έλληνες καλούνται σε δημοψήφισμα και αποφασίζουν με ποσοστό 68% την επάνοδο του Βασιλιά Γεώργιου Β που βρίσκεται εξόριστος στη Βρετανία. Από την ψηφοφορία απέχει το ΚΚΕ.

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς