Δήλωση συμμετοχής στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Αφηγηματικού Παιχνιδιού

Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχήστον 1οΔιεθνή Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Αφηγηματικού Παιχνιδιούπου βρίσκεται σε εξέλιξη από την αρχή της σχολικής χρονιάς.  

Σε ανάρτησηστην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας – ΕΚΟΜΕ, αλλά και συνημμένα, μπορείτε επίσης να βρείτε την Προκήρυξη του Διαγωνισμού,την Έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και (πρότυπο) Έντυπο ενυπόγραφης συγκατάθεσης γονέων/κηδεμόνων. 

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού έχει αναπτυχθεί υποστηρικτικό εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό υλικό, το οποίο απευθύνεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρουσίαση του Διαγωνισμού στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, ενώ στην ιστοσελίδα του ΕΚΟΜΕ είναι διαθέσιμοι βίντεο-οδηγοί για τη δημιουργία ψηφιακού αφηγηματικού παιχνιδιού σε πλατφόρμα Renpyή Twine. 

Σύντομα, θα αναρτηθεί ο Εκπαιδευτικός Οδηγός «Το μάθημα παιχνίδι» με πληροφοριακό υλικό για εκπαιδευτικούς και μαθητές, καθώς και ο προγραμματισμός webinars, τα οποία απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς.  

Επισημαίνουμε ότι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η προθεσμία υποβολής παρατείνεται έως τις 14 Μαΐου 2021 

Θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη του Διαγωνισμού, καθώς και για όλες τις εκπαιδευτικές δράσεις του ΕΚΟΜΕ. 

Καλή δύναμη και συνέχεια, με δημιουργικότητα, έμπνευση και φαντασία, σε όλες και όλους στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες.

Καλές γιορτές!

Πληροφορίες: 
Τ. 214 4022506 και 214 4027533-5 
email: educate@ekome.media

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Μαθητικοί Διαγωνισμοί. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.