Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2022

Αναστολή λειτουργίας τμημάτων σχολείου.

Λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων, αναστέλλεται η δια ζώσης διδασκαλία στην α’ γυμνασίου έως και την Παρασκευή 4-2-2022. Επίσης, από την Παρασκευή 4-2-2022 έως και την Τρίτη 8-2-2021, σε αναστολή λειτουργίας τίθεται και το τμήμα της Β2 λυκείου. Τα μαθήματα … Συνέχεια

Κατηγορίες: A Γυμνασίου, Ανακοινώσεις, Β Γυμνασίου, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Μαθητές, Τάξεις, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναστολή λειτουργίας τμημάτων σχολείου.

Πρόγραμμα μαθημάτων (ισχύει από 29-1-2022)

Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: A Γυμνασίου, Α Λυκείου, Β Γυμνασίου, Β Λυκείου, Γ Γυμνασίου, Γ Λυκείου, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Μαθητές, Τάξεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα μαθημάτων (ισχύει από 29-1-2022)

ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Μαθητές, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Πανελλήνιος διαγωνισμός COMICS

Ενημερωθείτε σχετικά με τον διαγωνισμό από το ακόλουθο έγγραφο Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Μαθητές, Μαθητικοί Διαγωνισμοί | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πανελλήνιος διαγωνισμός COMICS

1ος Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός Καινοτομίας για μαθητές/μαθήτριες Λυκείου με τίτλο: «Εμείς Καινοτομούμε – για τους συμμαθητές μας με αναπηρία»

Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Μαθητικοί Διαγωνισμοί | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 1ος Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός Καινοτομίας για μαθητές/μαθήτριες Λυκείου με τίτλο: «Εμείς Καινοτομούμε – για τους συμμαθητές μας με αναπηρία»

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ – COVID 19

Ενημερωθείτε από το ακόλουθο ΦΕΚ σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, από τον ΑΠΡΙΛΙΟ 2022 κ.ε. Λήψη αρχείου ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ/-ΤΡΙΕΣ Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Έντυπα/Covid-19, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ – COVID 19

Προσόντα υποψηφίων (ΥΨΟΣ) για εισαγωγή στις σχολές ΕΛ.ΑΣ.

Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Γ Λυκείου, Πανελλήνιες 2020 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσόντα υποψηφίων (ΥΨΟΣ) για εισαγωγή στις σχολές ΕΛ.ΑΣ.

Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ και ΣΧΟΛΕΣ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) 2022-23 κ.ε.

Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Γ Λυκείου, Πανελλήνιες 2020 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ και ΣΧΟΛΕΣ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) 2022-23 κ.ε.