ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ 2022-23 ETWINNING – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023, 18:17  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

etwinningΜε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας συμμετείχε στο έργο etwinning με τίτλο “ En attendant Noël” για το έτος 2022-23. Το έργο υλοποιήθηκε μαζί με τα σχολεία Scoala Gimnaziala Alimpesti (Ρουμανία),  Scoala Gimnaziala Calnic (Ρουμανία), ICS 6 “F.Muttoni” di Vicenza (Ιταλία), ICS “Spano-De Amicis” di Cagliari (Ιταλία), A Arsakeio Ecole Primaire (Ελλάδα). Η γλώσσα επικοινωνίας ήταν τα Γαλλικά.

Το έργο πραγματοποιήθηκε σε δύο στάδια. Το πρώτο ήταν η ανταλλαγή Χριστουγεννιάτικων στολιδιών από υλικά ανακύκλωσης και καρτών με ευχές στα γαλλικά. Το δεύτερο ήταν η επικοινωνία των μαθητών μέσω της πλατφόρμας digipad όπου ο καθένας παρουσιάζει τον εαυτό του με ένα μικρό κείμενο στα γαλλικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις λεπτομέρειες της δράσης πατώντας πάνω στο σύνδεσμο του βίντεο της δράσης που ετοιμάστηκε για αυτό τον λόγο: βίντεο δράσης-σύνδεσμος.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την κ. Πρώιμου Όλγα-Χριστίνα, εκπαιδευτικό γαλλικών του σχολείου μας, η οποία συντόνισε όλη τη δράση.Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση