Εθνικά Δίκτυα

 

Ανακοινώσεις Σχολικού έτους 2016 – 2017 (με χρονολογική σειρά)


Το ΚΠΕ Φιλιατών-Θεσπρωτίας στα πλαίσια του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ» και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Τρικκαίων και το ΚΠΕ Μελίτης-Φλώρινας, προγραμματίζει την υλοποίηση τριήμερου σεμιναρίου εκπαιδευτικών με τίτλο «Υδροκίνηση στη Φλώρινα- Παραδοσιακοί νερόμυλοι».

 (δείτε τα συνημμένα: ΚΠΕ_ΦΙΛΙΑΤΩΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΧΟΛ ΔΡΑΣΤ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ,

                                   ΚΠΕ_ΦΙΛΙΑΤΩΝ-ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ,

                                   ΚΠΕ_ΦΙΛΙΑΤΩΝ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ )
*Προθεσμία υποβολής αίτησης για τους εκπαιδευτικούς θα είναι η Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017.

** Προθεσμία αποστολής πίνακα συμμετεχόντων από τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων στο ΚΠΕ Φιλιατών θα είναι η Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00, ηλεκτρονικά  στον πίνακα excel που σας επισυνάπτουμε χωρίς τροποποίηση για να μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία.


kpe-filiatesTο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που συντονίζει το ΚΠΕ Φιλιατών, με τίτλο: «Υδροκίνηση», συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του. Το ΚΠΕ Φιλιατών προσκαλεί όλους τους εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να υλοποιήσουν περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές ενότητες του δικτύου μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, είτε συμμετέχουν από την προηγούμενη χρονιά,  είτε θέλουν να ενταχθούν για πρώτη φορά.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής θα είναι η Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

(δείτε τα συνημμένα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-Φιλιάτες Υδροκίνηση,

15_12_2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ-Φιλιάτες Υδροκίνηση )


kpe-kordeliouΕνημέρωση για τη λειτουργία και τη συμμετοχή σας στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Βιώσιμη Πόλη: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία” που συντονίζει το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο δίκτυο 65 σχολικές ομάδες από όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουν επίσης 42 Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων και 20 Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ http://www.kpe-thess.gr/el/participants-2016-17/.

(δείτε τα συνημμένα: Πρώτη ενημέρωση συμμετεχόντων 2016-17-Βιώσιμη Πόλη

Οδηγίες για το edmodo-Βιώσιμη Πόλη )


 kpe-velventou

Το ΚΠΕ Βελβεντού & Σιάτιστας συντονίζει το νέο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Αειφορική Διαχείριση Λεκανών Απορροής Ποταμών». Καλούνται οι σχολικές μονάδες, οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δρ/των & Π.Ε., τα ΚΠΕ και οι φορείς που επιθυμούν να ενταχθούν ως συνεργαζόμενοι στό Δίκτυο, να υποβάλλουν στη σχετική αίτηση.

(δείτε τα συνημμένα: Έγκριση ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας «Αειφορική Διαχείριση Λεκανών Απορροής Ποταμών»,

ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας-ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ,

ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας-ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ Π.Ε)


 kpe-mouzakiouΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου ως συντονιστής των Εθνικών Θεματικών Δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος» προσκαλεί τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα παραπάνω Εθνικά Δίκτυα για το σχολικό έτος 2016-2017.

 Δείτε το συνημμένο αρχείο από εδώ.

 


logoKPE_trikeon

Το ΚΠΕ Περτουλίου-Τρικκαίων, μετά την ολοκλήρωση του τριετούς διάρκειας τοπικού θεματικού δικτύου προβαίνει στην επέκτασή του σε θεματικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας με τίτλο «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».

Το δίκτυο θα έχει τριετή διάρκεια με έναρξη την σχολική χρονιά 2017-2018, ενώ η συμμετοχή σε αυτό θα είναι τουλάχιστον διετής.

Κάνετε Λήψη (download) τα συνημμένα αρχεία από εδώ.


Συμμετοχή στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας»

Ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης ένταξης ή ανανέωσης συμμετοχής της σχολικής σας μονάδας στο Ε.Θ.Δ. «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας» που συντονίζει το Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας 


Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση