Όμιλος Δημιουργικής Γραφής

Πρότυπο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Fairlife: 4 μαθήτριες του Ομίλου στέλνουν ισχυρό μήνυμα κατά του καπνίσματος και βραβεύονται…

Ιούν 20222
SAVE THE DATE 31 05 2022 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Την Τρίτη 31 Μαϊου πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση “Μέσα από τα μάτια των παιδιών” με παρουσίαση των έργων του Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής και Αφίσας «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα» και της νέας καμπάνιας «Εισπνέω, εκπνέω μα δεν αναπνέω.»

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού και Νεανικού Διαγωνισμού Γραφής και Αφίσας FairLife L.C.C. με τίτλο: «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα». Στον διαγωνισμό αυτό διακρίθηκαν και έλαβαν βραβεία οι μαθήτριες του Ομίλου Δημιουργικής Γραφής:

  1. Μποτσάκη Μαρινέλλα (ΠΛΗ-Τάξη Γ), η οποία απέσπασε βραβείο για το δοκίμιό της με τίτλο “Για μια γενιά χωρίς καπνό” Βραβείο
  2. Σπυριδάκη Στέλλα (ΠΛΗ-Τάξη Β), η οποία έλαβε το 4ο βραβείο στην κατηγορία Σλόγκαν-Λυκείου με το “Μην ανάβεις το τσιγάρο, άναψε τα όνειρά σου”
  3. Χότζα Αγκνέσα (Τάξη Β΄), η οποία έλαβε 10ο βραβείο στην κατηγορία Διήγημα-Γυμνάσιο για το διήγημά της με τίτλο “Απρόσμενο τέλος” 
  4. Κλίνη-Ανδρέου Ναταλία (Τάξη Β΄): η οποία έλαβε το 5ο βραβείο στην κατηγορία Σλόγκαν-Γυμνάσιο με το “Σταμάτα το κάπνισμα, η ζωή είναι μπροστά”.

Τα κείμενα και τα σλόγκαν των μαθητριών μπορείτε να τα διαβάσετε στις παρακάτω σελίδες:

α) https://fairlifelcc.com/i-proti-genia-xoris-kapno-xoris-atmisma/lykeio/

β) https://fairlifelcc.com/i-proti-genia-xoris-kapno-xoris-atmisma/gymnasio/

 

Επίσης μπορείτε να δείτε το σποτ της καμπάνιας στο οποίο ακούγονται και τα βραβευμένα σλόγκαν των παιδιών αλλά και αποσπάσματα από τα κείμενά τους, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Πεζογραφία, Σλόγκαν| με ετικέτα , ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποτελέσματα Διαγωνισμού Fairlife: 4 μαθήτριες του Ομίλου στέλνουν ισχυρό μήνυμα κατά του καπνίσματος και βραβεύονται…    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

dimigrafi
Ιούνιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων