Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα του έργου Erasmus+ INSPIRE

Erasmsu Inspire DSEC GR

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων διοργανώνει, δια του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, επιμορφωτική ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου Erasmus+ INSPIRE  την Παρασκευή 12 Μαΐου  2023,  από τις 9:00 έως τις 13:00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό υλικό που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του έργου και οι σχολικές δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από τα συνεργαζόμενα σχολεία. Μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι και τις 10/05/2023:  https://forms.gle/XDLsL4fVZxYaYX2i8

Το έργο Erasmus+ INSPIRE είναι μια διεθνής σύμπραξη που έχει ως στόχο την ανάδειξη και την περαιτέρω καλλιέργεια της σχέσης του αθλητισμού με την ικανότητα του επιχειρείν, που ορίζεται ως η ικανότητα μετατροπής των ιδεών σε πράξη παράγοντας αξία για το κοινωνικό σύνολο.  Με αυτή την έννοια η ικανότητα να «επιχειρούμε» συνδέεται με την ικανότητα του ενεργού πολίτη και το σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων και είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, την κοινωνική ένταξη αλλά και τη συλλογική ευημερία. Μέσα από τα θεωρητικά μαθήματα και τις προτεινόμενες βιωματικές δράσεις του έργου αναδεικνύεται  η δυναμική σχέση του αθλητισμού με το επιχειρηματικό πνεύμα και υποστηρίζεται η πορεία προς τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων

Δρ Ιωάννης Παναγιώτης Αμπελάς,ΠΕ02-Φιλόλογος

Σχετικά με ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Erasmus+, INSPIRE, Εκδηλώσεις, Σεμινάριο. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.