Η Παρασκευή 26/04/2024 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την ομάδα της Εικονικής Επιχείρησης Citrus Dried Fruits of Argolida. – Αποξηραμένα Εσπεριδοειδή Αργολίδας. Οι μαθητές μας ο Τάκης και ο Γιώργης παρουσίασαν την επιχείρησή τους στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό του εκπαιδευτικού προγράμματος Εικονική Επιχείρηση 2023-24. Μέσα σε ένα αμφιθέατρο με μαθητές, γονείς, καθηγητές, δημοσιογράφους, εκπροσώπους της κυβέρνησης και του επιχειρηματικού κόσμου και μέσα σε 4 λεπτά έπρεπε να παρουσιάσουν ότι κατάφεραν στους 4 μήνες!!!
Στάθηκαν στη σκηνή σαν να έκαναν αυτή τη δουλειά για χρόνια…
Ο Παναγιώτης Παναγιώτου στη άκρη της σκηνής και η Μαρία Λούζη με την Ελπίδα Πάτσιου ομάδα υποστήριξης για ότι χρειαστεί.
Μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Πήραν τον Έπαινο συμμετοχής στις 10 καλύτερες εικονικές επιχειρήσεις 2023-24 και κάθισαν υπομονετικά στη σκηνή για όσο χρόνο απαιτούσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Επίσης το Συμβούλιο του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη απένειμε την Τιμητική διάκριση στη Citrus Dried Fruits of Argolida για την επίδοση της στην ανάδειξη των θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης.
Φυσικά και ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και μας έδωσαν το τεράστιο μάθημα:
Ο παιδαγωγός δεν πρέπει να βάζει ταβάνι γιατί δεν υπάρχει οροφή στις ανθρώπινες δυνατότητες!!!