Γράψε τη δική σου παράξενη ιστορία!

Στον περίπατο που έκανα χθες με την κόρη μου στο δάσος της περιοχής συναντήσαμε κάτι πολύ… παράξενο! Βρισκόταν εκεί, στο κλαδί ενός δέντρου… Όχι, δεν ήταν κάποιο περίεργο πουλί, ούτε κάποιο παράξενο λουλούδι, ούτε καν ένα πασχαλινό αβγό… Ήταν ένα λούτρινο ελεφαντάκι! Μα τι γύρευε εκεί; (Πάντως, για να σας προλάβουμε, δεν το κρεμάσαμε εμείς!)

Γράψε τη δική σου ιστορία για αυτό το μυστηριώδες κουκλάκι: Πού να βρίσκεται άραγε αυτό το δάσος; Πώς βρέθηκε αυτό το πλασματάκι εκεί, πώς το λένε, από πού ήρθε και τι θέλει να κάνει; Μήπως έχει κάποια μυστική αποστολή; Έχει φίλους που βοηθούν το ελεφαντάκι; Ή μήπως έχει μόνο εχθρούς;  Δες τις φωτογραφίες μας, και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει για να σκεφτείς μια μικρή παράξενη -ή και αστεία- ιστορία με αρχή, μέση και τέλος! Οι γονείς σου μπορούν να γράφουν τις δικές σου ιδέες και εσύ μπορείς να ζωγραφίσεις τις δικές σου εικόνες για την ιστορία σου. Μη ξεχάσεις να βάλεις τίτλο στην ιστορία σου!

Περιμένω τις δημιουργίες σας με πολύ ενδιαφέρον για να βρουν και τη θέση τους στα “κατορθώματα” του ιστολογίου μας! Καλή έμπνευση!

Κατηγορίες: Προτάσεις εκπαιδευτικών. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.