ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΡΤΩΝ

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΣΚΟΥΡΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νοέ 202015

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και για δύο εβδομάδες, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των δομών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Η εκπαίδευση θα λειτουργήσει εξ αποστάσεως με δύο τρόπους, την εκπαιδευτική τηλεόραση και τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση:

– Εκπαιδευτική τηλεόραση: αμέσως από τη Δευτέρα το πρωί στις 9 π.μ.  πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων  θα αρχίσουν να προβάλλονται από την ΕΡΤ2 τηλεοπτικά μαθήματα για μαθητές δημοτικού. Θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα των μαθημάτων αυτών.

– Σύγχρονη τηλεκπαίδευση: από τη Δευτέρα, η Διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, θα καταρτίσουν πρόγραμμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης και θα κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές. Η τηλεκπαίδευση θα ξεκινήσει την Τετάρτη, μετά τη σχολική αργία της 17ης Νοεμβρίου. Η τηλεκπαίδευση θα είναι υποχρεωτική, η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30’ (μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής ), και θα πραγματοποιείται από τις 14.10μμ έως τις 17.20μμ. , συμπεριλαμβανομένων μικρών διαλειμμάτων. Οδηγίες αναμένονται τις προσεχείς ημέρες. Με υπομονή θα περάσουμε και αυτόν το σκόπελο και ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που αναγκάζονται οι μικροί μας μαθητές να παρακολουθούν τα μαθήματα τους εξ αποστάσεως.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Σκούρτων

Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων