ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΡΤΩΝ

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΣΚΟΥΡΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Μήνυμα Διεύθυνσης

Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο του 6/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Σκούρτων και με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του. Το Δημοτικό Σχολείο Σκούρτων είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος εκπαιδευτικός οργανισμός. Έχουμε δημιουργήσει ένα μαθησιακό περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, όπου ο μαθητής το νιώθει ως προέκταση του οικογενειακού περιβάλλοντος. Η αγάπη για τα παιδιά διαχέεται σε όλους τους χώρους του σχολείου. Μας ενδιαφέρει τα παιδιά να έρχονται στο σχολείο με ένα αίσθημα χαράς και να επιστρέφουν στο σπίτι με ένα αίσθημα ικανοποίησης που απορρέει από την εκπλήρωση των καθημερινών εκπαιδευτικών στόχων. Η ιστοσελίδα του στοχεύει να καταστεί ένας χώρος στον οποίο οι μαθητές και οι γονείς θα μπορούν να βρίσκουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και να ενημερώνονται για ποικίλα θέματα.

Το διαδίκτυο, με την παγκόσμια εμβέλειά του, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες επικοινωνίας και έχει καταστεί σημαντικό μέσο για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, γνώσεων και πληροφοριών. Λόγω αυτών των δυνατοτήτων μπορεί να συμβάλει στην προώθηση της ειρήνης, της προόδου, της συνεργασίας και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των λαών.

Είμαι βέβαιος ότι η περιήγηση μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου μας  μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερώνονται για διάφορα θέματα  που αφορούν την οργάνωση, τη δομή και τις δραστηριότητές του. Προσφέρονται επίσης συνδέσεις με άλλα σχολεία και οργανισμούς, καθώς και μια ποικιλία από εκπαιδευτικά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

 

 

Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων