Μήνυμα Διεύθυνσης

Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο του 4/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Σκούρτων και με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του.

Νιώθουμε  τεράστια ευθύνη και εξαιρετική τιμή που θα συνεργαστούμε το επόμενο διάστημα για την υλοποίηση καινοτομιών και αλλαγών στο εκπαιδευτικό μας σύστημα για το καλό των μαθητών μας και της κοινωνίας.  

Το Δημοτικό Σχολείο Σκούρτων είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος εκπαιδευτικός οργανισμός που σαν πρώτο μέλημα  έχει τα παιδιά. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά να έρχονται στο σχολείο με ένα αίσθημα χαράς και να επιστρέφουν στο σπίτι με ένα αίσθημα ικανοποίησης που απορρέει από την εκπλήρωση των καθημερινών εκπαιδευτικών και συναισθηματικών στόχων.

Είμαστε  βέβαιοι ότι η περιήγηση μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου μας μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία για ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν την λειτουργεία και την δομή του σχολείου, για  δραστηριότητες των μαθητών αλλά και μια ποικιλία από εκπαιδευτικά  θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *