ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δημοτικό Σχολείο Καπαρελλίου , τη  Δευτέρα  3 Οκτωβρίου 2022, στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με θέμα ¨ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ  μια ΖΩΗ ¨  θα  υλοποιήσει  δράσεις με κεντρικό στόχο την  ενεργοποίηση των μαθητών σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες  που θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της τοπικής κοινότητας Καπαρελλίου , κατά τη διάρκεια του πρωινού σχολικού ωραρίου , με σκοπό να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία .

Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο με τις τσάντες τους κατά την προβλεπόμενη ώρα προσέλευσης (08:00 – 08:15 π.μ.) και θα σχολάσουν κανονικά (13:15).

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο με αθλητική ενδυμασία και αθλητικά παπούτσια,  να έχουν μαζί τους νερό, φαγητό, καπέλο, γυαλιά ηλίου και να φοράνε αντηλιακό.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι αθλητικές δραστηριότητες θα αναβληθούν, οι μαθητές θα έρθουν  με τις τσάντες τους και θα συνεχιστεί κανονικά το πρωινό πρόγραμμα του Σχολείου, όπως προβλέπεται.

                                                         Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

                                                    ΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ