Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, όλα τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, λόγω του κορονοϊού.

Κατά τις ημέρες που δεν θα γίνεται διά ζώσης διδασκαλία, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης με το πρόγραμμα webex. Το ωρολόγιο πρόγραμμα και οι ώρες μαθημάτων  (2.10-5.20  μ.μ.) παραμένουν ακριβώς τα ίδια όπως μέχρι τώρα.

Θα ενημερώνεστε μέσω email από τους/τις εκπαιδευτικούς των τάξεων, εφόσον χρειάζεται κάποια επιπλέον διευκρίνιση ή υπάρχει αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Επίσης θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο Έλεγχος Προόδου για το Β’ Τρίμηνο.

Το σχολείο θα είναι ανοιχτό καθημερινά για τις εγγραφές στην Α΄ τάξη, για τις οποίες παρατείνεται η προθεσμία έως τις 31 Μαρτίου, καθώς και για όσους/ες μαθητές/τριες χρειάζονται κάποιο βιβλίο. Παρακαλούνται όσοι γονείς δεν έχουν ακόμα κανονίσει την επίσκεψή τους για την εγγραφή στην Α΄ τάξη, να επικοινωνήσουν με το δημοτικό σχολείο στο τηλέφωνο 2310 715338. 

ο διευθυντής του σχολείου 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων