ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΟΛΟΗΜΕΡΟ

12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ                                                Τετάρτη, 12/9/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  • Χθες Τρίτη 11/9/2018 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά. Υποδεχτήκαμε τους νέους μας μαθητές στην οικογένεια του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής. Ευχόμαστε καλή πρόοδο και υγεία. Ευχαριστούμε που τίμησαν το Σχολείο μας με την παρουσία τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Σπύρο Λιβαθηνό και Αδάμ Μεγαγιάννη, καθώς και τον επί σειρά ετών Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής κ. Μιχάλη Χριστοδουλάκη.
  • Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέβη στη δωρεά τριών πινάκων μαρκαδόρου, καθώς και τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου «Εθνικός Νέας Μάκρης», κ. Καραγιάννη Νίκο, ο οποίος προέβη στη δωρεά τεσσάρων πινακίδων με το λογότυπο του Σχολείου μας.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Από αύριο Πέμπτη 13-9-2018 το πρωί ξεκινούν τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων. Για το Δρομολόγιο 1 υπεύθυνη συνοδός είναι η κυρία Κρητικάκη Ειρήνη. Για το Δρομολόγιο 2 υπεύθυνη συνοδός είναι η κυρία Μπαϊρακτάρη Βασιλική. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να επικοινωνήσουν σήμερα τηλεφωνικά με τις συνοδούς, για να κανονίσουν το ακριβές σημείο και την ακριβή ώρα επιβίβασης και αποβίβασης των παιδιών τους.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 13/9/2018 και μεθαύριο Παρασκευή 14-9-2018 θα λειτουργήσουν 3 τμήματα Ολοήμερου μέχρι τις 3:00 μ.μ. Για την περαιτέρω λειτουργία του Ολοήμερου θα ενημερωθείτε την Παρασκευή 14-9-2018.

 Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ιωάννης Αθανασίου

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Δημοτικό Σχολείο Ανατολής Νέας Μάκρης.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: ενημέρωση. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.