2018-2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

“Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ … ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ”

Για άλλη μια χρονιά στέφθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους 2018-2019 του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11-6-2019 για τις τάξεις Α΄,  Β΄ και Γ΄ και την Τετάρτη 12-6-2019 για τις τάξεις Δ΄,  Ε΄ και ΣΤ΄. Την Τετάρτη 12-6-2019 μάλιστα, ημέρα αποφοίτησης και της Στ΄ τάξης, τις εκδηλώσεις τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μαραθώνα, κύριος Στέργιος Τσίρκας, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Μάκρης, κύριος Βασίλης Τζιλάβης, ο εκπρόσωπος της δωρήτριας προς στο Σχολείο μας Εταιρείας “Αιγέας” του κυρίου Μαρτίνου, κύριος Γιάννακας, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας δέχτηκαν και φέτος τα συγχαρητήρια και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων, οι οποίοι μετά το πέρας των εκδηλώσεων δήλωναν εντυπωσιασμένοι από την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων.

Μπράβο στα παιδιά και στους/στις εκπαιδευτικούς τους.Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” οφείλουμε και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που συνέδραμε στην προετοιμασία των εν λόγω εκδηλώσεων.