ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη εκδρομής για τη Βουλή των Ελλήνων»

 

Για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της  Στ΄ τάξης του σχολείου μας στη Βουλή των Ελλήνων στις 14/6/2017, ζητούμε κλειστές προσφορές από τα τουριστικά γραφεία μέχρι 28-2-2017 και ώρα 11:30΄ το μεσημέρι στα γραφεία  του  Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

14-6-2017: Μεταφορά από Λιμάνι Πειραιά στην Αθήνα. Επίσκεψη στην Ακρόπολη , στη συνέχεια  επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, Πλανητάριο ,φαγητό, Πολιτιστικό Κέντρο Νιάρχου, επίσκεψη στη Βουλή, βόλτα στην Πλάκα ή μοναστηράκι ή εκπτωτικό Χωριό. Αναχώρηση για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο: Πειραιάς – Σούδα ή στην περίπτωση αεροπορικού ταξιδιού Χανιά Σπάτα -Χανιά.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: 33

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: 3 (1 αρχηγός και 2 συνοδοί)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ:15

 

 

ΟΡΟΙ/ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις 13-6-2017 από τη Σούδα προς Πειραιά σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για τους μαθητές και τους συνοδούς.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις 14-6-2017 από Πειραιά προς Σούδα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για τους μαθητές και τους συνοδούς

ή

Αεροπορικά εισιτήρια  για τις 14/6/2017 με την πρώτη πρωινή πτήση από Χανιά προς Σπάτα και την τελευταία πτήση από Σπάτα προς Χανιά.

-Μεταφορά από το λιμάνι του Πειραιά ή από Σπάτα προς τους χώρους του προγράμματος και αντιστρόφως.

-Ξεναγό για Μουσείο Ακρόπολης, Ακρόπολη στις 14/6/2017

-Ασφαλιστική Κάλυψη.

-Φ.Π.Α.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τους συνοδούς εκπαιδευτικούς-γονείς και  τους μαθητές.

 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και στις περιηγήσεις- ξεναγήσεις.
  2. Για τις δύο ακτοπλοϊκές μεταφορές του σχολείου ΟΛΟΙ οι μαθητές θα είναι τακτοποιημένοι με εισιτήρια σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (κρεβάτια σε όλους τους μαθητές) καθώς και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί-γονείς(στον ίδιο διάδρομο).
  3. Δέκα μέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, ο μειοδότης είναι υποχρεωμένος να φέρει ΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση της Ναυτιλιακής εταιρείας για την κράτηση των διαθέσιμων εισιτηρίων και καμπινών για τη μεταφορά του σχολείου μας και για τις δύο διαδρομές. Μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση να έχουμε τους αριθμούς των καμπινών ώστε να γίνει κατανομή των μαθητών σ’ αυτές, το ανάλογο ισχύει για τη μεταφορά αεροπορικά.
  4. Στο φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του ενδιαφερομένου.
  5. Θα υπάρχει ομαδική ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς-γονείς.
  6. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσής της και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή του σχολείου από την εκδρομή.
  7. Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που εγγυάται την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εκδρομής και είναι ΠΡΟΣΙΤΗ στις τιμές.

Θα ληφθεί υπόψη η εν γένει κατάσταση του λεωφορείου και το αν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις.

7.Δε θα περιλαμβάνονται στην προσφορά τα εισιτήρια εισόδου: στο Μουσείο Ακρόπολης, στην Ακρόπολη και το μεσημεριανό φαγητό.