ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

logo_el_dhm

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ,
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΡΗΤΗΣ
Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
11/θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου
 
Ταχ/κή δ/νση        : Μιχαήλ Τσόντου 75 -Αγροκήπιο                     Αγροκήπιο, 22 Ιανουαρίου 2016   Αρ.Πρωτ.: 8
                        ΤΚ 73132                                                                 ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο
Πληροφορίες         : Τσισμενάκης Ιωάννης
Τηλέφωνο              : 28210-99075
FAX                        : 28210-99075
Ιστοσελίδα            : blogs.sch.gr/dimagrok
email                      : dimagrok@sch.gr
                 

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη εκδρομής για τη Βουλή των Ελλήνων»

 

Για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Στ΄ τάξης του 11/θέσιου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου στη Βουλή των Ελλήνων, ζητούμε κλειστές προσφορές από τα τουριστικά γραφεία μέχρι 29-01-2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο γραφείο  του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

1η Πρόταση

 31/05/2016: Μεταφορά με δικά μας μεταφορικά μέσα στο λιμάνι της Σούδας. Επιβίβαση στο πλοίο: Σούδα- Πειραιάς.

01/06/2016: Λιμάνι Πειραιά. Πρωινό στο πλοίο ή σε ξενοδοχείο. Επίσκεψη με ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο  Μουσείο της Ακρόπολης, επίσης με ξενάγηση. Ακολουθεί επίσκεψη στο Πλανητάριο και αμέσως μετά γεύμα σε εστιατόριο στην περιοχή  Στη συνέχεια μετάβαση στη Βουλή των Ελλήνων(ώρα επίσκεψης 17-18:30).

Μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Άφιξη στο Αεροδρόμιο « Δασκαλογιάννης» Χανίων. Μεταφορά από το αεροδρόμιο με δικά μας μεταφορικά μέσα.

 2η Πρόταση

 31/05/2016:  Μεταφορά  στο λιμάνι της Σούδας με δικά μας μεταφορικά μέσα. Επιβίβαση στο πλοίο: Σούδα- Πειραιάς.

01/06/2016: Λιμάνι Πειραιά. Πρωινό στο πλοίο ή σε ξενοδοχείο.  Επίσκεψη με ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο  Μουσείο της Ακρόπολης, επίσης με ξενάγηση. Ακολουθεί επίσκεψη στο Πλανητάριο και αμέσως μετά γεύμα σε εστιατόριο στην περιοχή. Στη συνέχεια μετάβαση στη Βουλή των Ελλήνων, από εκεί μετάβαση στο λιμάνι του Πειραιά.

   02/06/2016: Άφιξη στη Σούδα. Μεταφορά με δικά μας μεταφορικά μέσα.

3η Πρόταση

01/0/2016: Μεταφορά με δικά μας μεταφορικά μέσα στο αεροδρόμιο Χανίων. Επιβίβαση στο αεροπλάνο στην 1η πρωινή πτήση: Χανιά- Σπάτα.

Πρωινό σε ξενοδοχείο. Μεταφορά  για επίσκεψη με ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο  Μουσείο της Ακρόπολης, επίσης με ξενάγηση. Ακολουθεί επίσκεψη στο Πλανητάριο και αμέσως μετά γεύμα σε εστιατόριο στην περιοχή . Στη συνέχεια μετάβαση στη Βουλή των Ελλήνων(ώρα επίσκεψης 17-18:30).

Μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Σπάτα,  επιβίβαση στην τελευταία βραδινή πτήση . Άφιξη στο Αεροδρόμιο « Δασκαλογιάννης» Χανίων. Μεταφορά από το αεροδρόμιο με δικά μας μεταφορικά μέσα.

  

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: περίπου 23

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΟΔΩΝ: 2 (1 αρχηγός και 1συνοδός)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: 10 περίπου

 

ΟΡΟΙ/ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 -Μεταφορά των μαθητών και των συνοδών τους με δικά μας μεταφορικά  στο Λιμάνι της Σούδας στις 31/05/2016.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις 31/05/2016 και 1/6/2016 από τη Σούδα προς Πειραιά και αντιστρόφως, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για τους μαθητές και τους συνοδούς. Πρωινό στο πλοίο ή σε ξενοδοχείο για μαθητές , συνοδούς εκπαιδευτικούς και γονείς.

-Αεροπορικά εισιτήρια στις 01/06/2016 από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο αεροδρόμιο Χανίων ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις 01/06/2016 από Πειραιά προς Σούδα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για τους μαθητές, τους συνοδούς και τους γονείς.

-Μεταφορά με λεωφορείο των μαθητών, συνοδών και γονέων τους σε όλες τις μετακινήσεις στην Αθήνα, στις 01/06/2016.

– Ξενάγηση στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης από επίσημο ξεναγό, υποστηριζόμενο/η από ακουστικό μέσο για όλους (χρήση των συσκευών Ομαδικής Ξενάγησης TGS).

-Ανάληψη πληρωμής και έκδοσης εισιτηρίων κατά τη διάρκεια της εκδρομής, για τα παιδιά, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς και συνοδούς γονείς. ( Ακρόπολη, Μουσείο,ξεναγό, Πλανητάριο).

-Εξασφάλιση πρωινού στις 1/6/2016.

-Ασφαλιστική Κάλυψη.

-Φ.Π.Α.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τους συνοδούς εκπαιδευτικούς και  τους μαθητές.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 

  1. Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και στις περιηγήσεις- ξεναγήσεις.
  2. Για τις δύο ακτοπλοϊκές μεταφορές του σχολείου ή για τη μία ακτοπλοϊκή και τη μία αεροπορική καθώς και για τις δύο αεροπορικές ΟΛΟΙ οι μαθητές θα είναι τακτοποιημένοι με εισιτήρια σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (κρεβάτια σε όλους τους μαθητές με διαχωρισμό φύλου και στην περίπτωση υπόλοιπου κρεβατιού σε καμπίνα με αριθμό παιδιών < 4 καμία εισαγωγή ατόμου άσχετου με τα μέλη της εκδρομής, σαφώς οριζόμενου από τη ναυτιλιακή εταιρεία), καθώς και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί ή με αντίστοιχες αεροπορικές θέσεις.
  3. Δέκα μέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, ο μειοδότης είναι υποχρεωμένος να φέρει ΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση της Ναυτιλιακής ή της Αεροπορικής εταιρείας για την κράτηση των διαθέσιμων εισιτηρίων και καμπινών για τη μεταφορά του σχολείου μας και για τις δύο διαδρομές. Μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση να έχουμε τους αριθμούς των καμπινών ώστε να γίνει κατανομή των μαθητών σ’ αυτές.
  4. Στο φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει α) φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του ενδιαφερομένου και β) φωτοτυπία της Ασφάλειας Αστικής Ευθύνης. Τιμές ανά άτομο με πρωινό στο πλοίο / ξενοδοχείο και ένα βραδινό γεύμα στο πλοίο( 1η πρόταση) ή  με πρωινό στο πλοίο/ξενοδοχείο, δύο βραδινά γεύματα(2η πρόταση) στο πλοίο ή με πρωινό  και κανένα γεύμα.
  5. Θα υπάρχει ομαδική ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.
  6. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσής της και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή του σχολείου από την εκδρομή.
  7. Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που εγγυάται την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εκδρομής και είναι ΠΡΟΣΙΤΗ στις τιμές.

Θα ληφθεί υπόψη η εν γένει κατάσταση των λεωφορείων και το αν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

 

                                                                       Ο Διευθυντής του Σχολείου

                                                                             Τσισμενάκης Ιωάννης