ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΙΘΑΝΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021 ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΦΥΣΙΚΗ-ΧΗΜΕΙΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΑ

Το Υ.ΠΑΙ.Θ. προτείνει να διερευνήσουν οι διδάσκοντες αν την προηγούμενη σχολική χρονιά (2019-2020), η απώλεια διδακτικών ωρών λόγω κορωνοϊού είχε ως συνέπεια βασικές γνωστικές ελλείψεις στο διδακτικό αντικείμενο που διδάσκετε φέτος (2020-2021).  Όπως αντιλαμβάνεστε, οι ελλείψεις αυτές θα αποτελέσουν εμπόδιο στη διδασκαλία των σχετικών θεματικών ενοτήτων όταν αυτές διδαχθούν σε ανώτερη βαθμίδα ή τάξη κατά την φετινή σχολική χρονιά ή και στις επόμενες.

Επαναλαμβάνω ότι τα γνωστικά κενά που προτείνεται να  καλυφθούν στο πρώτο δεκαήμερο – ή και αργότερα –  της φετινής χρονιάς αφορούν κενά στην ύλη που αφορά την περσινή σχολική χρονιά (ήταν στο ΑΠΣ της περσινής σχολικής χρονιάς).

Για όσους διδάσκουν στηn Α Γυμνασίου  και θέλουν να δουν την ύλη της   ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, μπορούν να βρουν το βιβλίο για τα «Φυσικά» στο Ψηφιακό Σχολείο (http://ebooks.edu.gr/ebooks/)

Επισυνάπτονται οι σχετικές οδηγίες του ΥΠΑΙΘ



Λήψη αρχείου

Σχετικά με ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικών Επιστημών

Πρώην Δ/ντής:  3ου Γ/σίου και 3ου ΓΕΛ Κοζάνης


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΤΠΕ & Βιολογία, ΤΠΕ & Φυσική, ΤΠΕ & Χημεία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *