ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EUSO 2020

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών. Ευχόμαστε επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στην ομάδα της Β’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης που εκπροσωπεί τα σχολεία της Π.Ε. Κοζάνης.

https://mega.nz/#!d9omCAqR!_Cthv3YgPVnAHFlmwJSS3VtwJNIuK82Dc11s10qApNU

 

ΕΥΧΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ EUSO

Στις 14-12-2019 πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΦΕ Ν. Κοζάνης και στα Σ.Ε.Φ.Ε. του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης ο τοπικός διαγωνισμός φυσικών επιστημών για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον Νομό μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τη EUSO 2020.

Η ομάδα που προκρίνεται στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, που για τη Βόρεια Ελλάδα θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 25/1/2020, αποτελούνταν από τους μαθητές 1) Αριστείδη Δασκαλόπουλο 2) Ραφαήλ Ζάμπακα και 3) Ελένη Παυλίδου της Β’ τάξης του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης.
Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές που προκρίθηκαν και τους ευχόμαστε επιτυχία στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, ωστόσο, σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό και ιδιαίτερα σε αυτές που αποτελούνταν από μαθητές/μαθήτριες της Α’ Λυκείου, τις οποίες παροτρύνουμε να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό και την επόμενη σχολική χρονιά, ώστε, εφοδιασμένοι με περισσότερες γνώσεις, να διεκδικήσουν την πρωτιά.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους καθηγητές που συμμετείχαν στην επιτροπή του διαγωνισμού και συγκεκριμένα τους:
Βασιλειάδου Μαρία , Βιολόγο, 1ο ΓΕΛ Κοζάνης
Βόμβα Αναστάσιο, Φυσικό, 1ο ΓΕΛ Κοζάνης
Καραπάτσιου Ευαγγελία, Χημικό, 4ο ΓΕΛ Κοζάνης
Κοντογούνη Μαρίνα, Χημικό, 3ο ΓΕΛ Κοζάνης
Μπετσάκο Παναγιώτη, Φυσικό, 1ο ΓΕΛ Κοζάνης
Παπαγεωργίου Λάμπρο, Φυσικό, 3ο ΓΕΛ Κοζάνης
Παππά Αικατερίνη, Χημικό, 1ο ΓΕΛ Κοζάνης
Τερλίδη Μηνά, Φυσικό, 3ο ΓΕΛ Κοζάνης
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα ήταν αδύνατη χωρίς την πολύτιμη συμβολή τους.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ο ΣΕΕ εκπαιδευτικού έργου ΠΕ04 Δυτικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Αποστόλου και η υπεύθυνη του ΕΚΦΕ Κοζάνης Ελευθερία Παπαδέλη, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που διοργανώνει το ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας, προσκαλούν σε επιμορφωτική συνάντηση τους/τις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν  Χημεία στα Γυμνάσια της Π.Ε. Κοζάνης την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 11:30-13:30 στο ΕΚΦΕ Κοζάνης, που στεγάζεται στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ Γ’ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ

Πειράματα στις ηλεκτρικές αλληλεπιδράσεις με τη Γ’ τάξη και προσέγγιση της έννοιας της τροχιάς με τη Β.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ο ΣΕΕ εκπαιδευτικού έργου ΠΕ04 Δυτικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Αποστόλου και η υπεύθυνη του ΕΚΦΕ Κοζάνης Ελευθερία Παπαδέλη, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που διοργανώνει το ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας, προσκαλούν σε επιμορφωτική συνάντηση τους/τις εκπαιδευτικούς ΠΕ04 και ΠΕ03 που διδάσκουν  Φυσική στα Γυμνάσια των Δήμων Βελβεντού, Βοϊου, Εορδαίας και Σερβίων τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 11:15-13:15 στο ΕΚΦΕ Κοζάνης, που στεγάζεται στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ο ΣΕΕ εκπαιδευτικού έργου ΠΕ04 Δυτικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Αποστόλου και η υπεύθυνη του ΕΚΦΕ Κοζάνης Ελευθερία Παπαδέλη, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που διοργανώνει το ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας, προσκαλούν σε επιμορφωτική συνάντηση τους/τις εκπαιδευτικούς ΠΕ04 και ΠΕ03 που διδάσκουν  Φυσική στα Γυμνάσια του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 11:30-13:30 στο ΕΚΦΕ Κοζάνης, που στεγάζεται στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης.

11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα 22-24 Μαΐου 2020.

Ιστοσελίδα συνεδρίου

1η ανακοίνωση συνεδρίουΛήψη αρχείου

 

 

18o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΦ

Το συνέδριο θα διεξαχθεί 12-15 Μαρτίου 2020 στην Ερέτρια. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων