11 νέα θέματα εμφάνισης για το ιστολόγιο σας
Προσθήκες - Βελτιώσεις
9 Απριλίου 2019
sch-animalsSch Animals

Συνεχίζουμε τον εμπλουτισμό της υπηρεσίας ιστολογίων του ΠΣΔ https://blogs.sch.gr με νέα θέματα εμφάνισης ιστολογίων.  Προσθέσαμε λοιπόν στη συλλογή μας άλλα 11 θέματα εμφάνισης, πλήρως συμβατά με κινητές συσκευές και όπως πάντα πλήρως μεταφρασμένα. Αναζητήστε τα στα διαθέσιμα θέματα εμφάνισης του ιστολογίου σας.

Οδηγίες για την αλλαγή θέματος θα βρείτε στο https://blogs.sch.gr/blogs_manual#121.

Τα νέα θέματα εμφάνισης είναι:

Sch Animals To Sch Aninals είναι ένα χαριτωμένο θέμα με διάταξη πλέγματος που επικεντρώνεται στις τελευταίες αναρτήσεις σας. Έχει μια περιοχή μικροεφαρμογών υποσέλιδου με χώρο για όλες τις μικροεφαρμογές σας και δύο ειδικές μικροεφαρμογές για πρόσφατες αναρτήσεις και σχόλια. Το θέμα είναι συμβατό με κινητές συσκευές και υποστηρίζει εικόνα και λογότυπο κεφαλίδας. Διαθέτει επίσης τρεις προτεινόμενες εικόνες κεφαλίδας με δύο από αυτές ειδικά για την γιορτή του Πάσχα.

Sch Animals

Scratchpad2. Ένα πολύχρωμο θέμα για να συγκεντρώσετε τις ιδέες σας. Διαθέτει πλευρική στήλη και υποσέλιδο για τις μικροεφαρμογές σας.

Scratchpad2

Apostrophe2. Ένα θέμα με μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτει πλευρική στήλη και υποσέλιδο με περιοχές μικροεφαρμογών. Συνιστάται για την σωστή προβολή της αρχικής σελίδας να προσθέτετε χαρακτηριστική εικόνα σε κάθε άρθρο.

Apostrophe2

Hava sch. Ένα μινιμαλιστικό θέμα ιστολογίου, σχεδιασμένο για όσους αγαπούν τη συμμετρία και την ακρίβεια. Μπορείτε να συνδυάσετε τη δύναμη των εκπληκτικών οπτικών και των εκπληκτικών ιστοριών σας. Είναι ελαφρύ και δεν περιλαμβάνει άχρηστες λειτουργίες. Διαθέτει υποσέλιδο με 3 περιοχές για να εισάγετε τις μικροεφαρμογές σας.

Hava Sch

NewsPaperly. Το NewsPaperly έχει σχεδιαστεί για ιστολόγια, περιοδικά, ενημερωτικά δελτία και συγγραφείς εν γένει. Διαθέτει βέλτιστο SEO, έτσι είναι εύκολο για τις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριοποιήσουν ιστολόγια που το χρησιμοποιούν. Μπορείτε να βάλετε μικροεφαρμογές στην κορυφή, στην πλευρική στήλη  μπάρα, στο υποσέλιδο κτλ. Είναι φυσικά συμβατό με κινητές συσκευές και έχει απλό, κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Κατάλληλο για περιεχόμενο για όλα τα θέματα.

NewsPaperly

Akylsch Ένα θέμα ιστολογίου με απλό και συμβατό με κινητές συσκευές σχεδιασμό. Διαθέτει 3 περιοχές μικροεφαρμογών στο υποσέλιδο.

AkylSch

Kids Education. Το Kids Education είναι ένα εκπαιδευτικό θέμα που αναπτύχθηκε από την Theme Palace. Το Kids Education είναι ένα πολλαπλών χρήσεων WordPress εκπαιδευτικό θέμα κατάλληλο για νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά σχολεία, σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τo Kids Education Theme είναι επίσης κατάλληλο για κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα με τον πολύχρωμο σχεδιασμό του. Όλες οι σελίδες βελτιστοποιούνται ώστε να λειτουργούν, με απλό και γρήγορο τρόπο. Το θέμα συνδυάζεται με μια ευρεία ποικιλία επιλογών έτσι μπορείτε να τροποποιήσετε το στυλ, το Featured Slider, τα μενού, τα Breadcrumb, τις μικροεφαρμογές και πολλά άλλα, απευθείας από τον προσαρμογέα του θέματος.

Kids Education

Ritz sch. Το Ritz sch είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά, καλά σχεδιασμένο θέμα. Είναι ένα μινιμαλιστικό θέμα που επιτρέπει στον αναγνώστη σας να εστιάσει στο περιεχόμενό σας, φτιαγμένο ειδικά για όσους αγαπούν να μοιράζονται τις ιδέες τους, είτε πρόκειται για ζωή, εκπαίδευση, ταξίδια, ή απλά θέλουν ένα απλό προσωπικό ιστολόγιο.

Ritz

Flat-sch. Κατάλληλο για προσωπικά/σχολικά ιστολόγια. Διαθέτει μία στήλη στα αριστερά και υποστηρίζει αλλαγή φόντου.

Flatsch

Fara-sch. Ένα απλό θέμα masonry που εμφανίζει τα άρθρα σας με ένα κομψό, εστιασμένο στο περιεχόμενο τρόπο. Περιλαμβάνει επιλογές χρωμάτων, λογότυπο και επιλογές favicon.

Fara Sch

Parfumsch. Το Parfum-sch σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά, με καθαρό, σύγχρονο και ευπροσάρμοστο σχεδιασμό σε οποιαδήποτε συσκευή. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι: Επάνω Μπάρα (προσαρμοσμένο κείμενο και κοινωνικό μενού), εικόνα κεφαλίδας, λογότυπο, προσαρμοσμένο χρώμα θέματος (μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, ροζ ή κόκκινο), δεξιά πλευρική στήλη ή αριστερά, 3 πρότυπα σελίδας, κύριο μενού σε ευθυγράμμιση με το λογότυπο ή κάτω από αυτό. Αρχική σελίδα με πλήρες περιεχόμενο άρθρων ή απόσπασματα, μικρογραφίες απόσπασματος στρογγυλεμένες ή τετραγωνισμένες, διαφορετικές γραμματοσειρές Google, δύο περιοχές μικροεφαρμογών (στην αρχή και στο τέλος των άρθρων), περιοχές μικροεφαρμογών στο υποσέλιδο, πλήρως συμβατό με κάθε συσκευή, εικόνα κεφαλίδα, εικόνα φόντου και πολλά άλλα.

Parfum Sch

 

Διάβασε περισσότερα
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων