Δύο ακόμη νέα θέματα εμφάνισης ιστολογίου
Προσθήκες - Βελτιώσεις
29 Ιουλίου 2020

Στη λίστα των νέων θεμάτων εμφάνισης για το ιστολόγιο σας, προστέθηκαν δύο ακόμη πολύ όμορφα θέματα. Η επιλογή είναι δική σας κάντε το ιστολόγιο σας ομορφότερο. Τα δύο νέα θέματα εμφάνισης είναι:

Bunny sch

Χνουδωτό φιλικό και χαριτωμένο! Το «Bunny Sch» είναι ένα κινούμενο θέμα κατάλληλο για τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων και τα παιδιά. – Μόνο ένα κλικ στις ρυθμίσεις Θέματος μετατρέπει το λαγουδάκι σε λαγουδάκι του Πάσχα! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ή τρομακτικό σχεδιασμό ή να κρύψετε τις εικόνες. Το θέμα προσαρμόζεται στα κινητά ενώ είναι έτοιμο προς μετάφραση. Διαθέτει 1 θέση για μενού, δύο προαιρετικές περιοχές μικροεφαρμογών, δυνατότητα για καρφίτσωμα άρθρου και νηματοειδή σχόλια.

Gridview sch

Το GridView Sch είναι ένα σύγχρονο, συμβατό με κινητές συσκευές θέμα εμφάνισης που εμφανίζει τα άρθρα σε διάταξη πλέγματος. Είναι ιδανικό για κομψή εμφάνιση του περιεχομένου σας. Το GridView έχει πολλές επιλογές προσαρμογής, 2 μενού πλοήγησης, πλήρους πλάτους πρότυπα για άρθρα / σελίδες, σταθερό μενού και σταθερές πλευρικές στήλες, 4στηλο πλέγμα άρθρων, 5 στήλες μικροεφαρμογών στο υποσέλιδο, RTL υποστήριξη γλώσσας, κουμπιά κοινωνικών δικτύων, κουμπί κύλισης προς τα πάνω και πολλά άλλα.

Αναζητήστε τα στα διαθέσιμα θέματα εμφάνισης του ιστολογίου σας, μέσω του διαχειριστικού περιβάλλοντος, από το μενού πλοήγησης μέσω της επιλογής «Εμφάνιση» -> «Θέματα».

Οδηγίες για την αλλαγή θέματος θα βρείτε στο https://blogs.sch.gr/blogs_manual/#12_1 και ένα σύντομο σχετικό video  στο https://video.sch.gr/asset/detail/w1NSgfLQODXSNaJbfROcWmAb?channel_list=311&index=2

Διάβασε περισσότερα
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων