Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο:
1) Στις 23-05-2019: Διάλεξη σε όλα τα παιδιά με θέμα «Μαθαίνω για τα φρούτα, τα λαχανικά και το γάλα» από τη διαιτολόγο-διατροφολόγο, κυρία Απαζίδου Χαρίκλεια, σχετικά με τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες και την αξία των φρούτων, λαχανικών, γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στη διατροφή του παιδιού, στο σώμα και την υγεία του, καθώς και την αξία της άσκησης.
2) Στις 30-05-2019: Ζωντανή επίδειξη μαγειρικής και γευσιγνωσίας. Κατά τη διάρκεια της δράσης παρουσιάστηκαν στους/στις μαθητές/τριες, συνταγές παρασκευής γευμάτων για παιδιά, βασισμένες στα φρούτα, λαχανικά, γάλα, μέλι και ελαιόλαδο από μάγειρα και τη βοηθό του. Στόχος της παρουσίασης ήταν να παρασκευαστούν δημιουργικά πιάτα που θα προσελκύσουν τα παιδιά στην κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και γάλακτος. Στο τέλος της παρουσίασης οι μαθητές/τριες δοκίμασαν τα γεύματα που παρουσιάστηκαν.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή