Επίδοση τίτλων και ελέγχων προόδου

           Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020,  που είναι η τελευταία μέρα του διδακτικού έτους για τους μαθητές, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα και θα χορηγηθούν στους μαθητές Τίτλοι προόδου, αντίγραφα Τίτλων Σπουδών καθώς και η βαθμολογία του γ΄ τριμήνου ως εξής:

  • Τα δεύτερα υποτμήματα κάθε τάξης (δηλαδή αυτοί που θα είχαν μάθημα την Παρασκευή 26/6) θα προσέλθουν στο σχολείο 08:00-8:20 , θα παραλάβουν τους τίτλους από τους εκπαιδευτικούς και θα αποχωρήσουν στις 9 παρά τέταρτο.
  • Οι μαθητές των πρώτων υποτμημάτων κάθε τάξης,(δηλαδή αυτοί που θα έχουν μάθημα την Πέμπτη 25/6)θα προσέλθουν στο σχολείο 10:00-10.10,θα παραλάβουν τους τίτλους από τους εκπαιδευτικούς και θα αποχωρήσουν στις 10:30.
  • Τέλος, για τους μαθητές που δεν παρακολουθούν μαθήματα, οι γονείς τους μπορούν να προσέλθουν από τις 11:00-12.30 την ίδια μέρα ,κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, για παραλαβή των τίτλων τους.
  • Τέλος, όσοι γονείς αδυνατούν να φέρουν τα παιδιά τους την Παρασκευή στο σχολείο, θα μπορούν να παραλάβουν τη βαθμολογία του γ΄ τριμήνου, τους Τίτλους Προόδου και τα αντίγραφα Σπουδών, τη Δευτέρα 29/6 και την Τρίτη 30/6 από 08:00-12:00

    Τονίζεται ότι η προσέλευση των μαθητών δε θα γίνεται σταδιακά, αλλά στην ορισμένη ώρα προσέλευσης κάθε υποτμήματος.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου