ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι έχει τοποθετηθεί στο σχολείο μας σχολική ψυχολόγος (κάθε Παρασκευή), με στόχο την προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής, κοινωνικής και γνωστικής ανάπτυξης των μαθητών, τη συναισθηματική ισορροπία και την ενδυνάμωση όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία ( μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων)

 Όποιος γονέας ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί της  ή  να την συμβουλευτεί, μπορεί να επικοινωνήσει με το σχολείο για να κανονιστεί ραντεβού.

Ανακοίνωση Αγιασμού

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου    2019 και ώρα 08 :15 π. μ.

Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Τα βιβλία για τους μαθητές της Α΄ τάξης θα μοιραστούν  την Πέμπτη 12-9-2019, οπότε δε χρειάζεται να έχουν μαζί τους τσάντα την ημέρα του Αγιασμού.

Οι μαθητές που ήρθαν με μετεγγραφή θα πρέπει να φέρουν τα βιβλία από το προηγούμενο σχολείο.

 

Πετρούπολη  5/9/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 15/05/2019 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, καθώς οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα πάρουν μέρος στην Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση για την ανάδειξη αντιπροσώπων ενόψει του 88ου Συνεδρίου της ΔΟΕ.

 

Ο Δ/ντής του σχολείου

ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Δείτε εδώ  την εγκύκλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου που αναφέρεται στην εμβολιαστική κάλυψη και στη χορήγηση ΑΔΥΜ των μαθητών, καθώς  και τα Κέντρα εμβολιασμού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 03/04/2019 (08:00 – 14:00)    οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα πάρουν μέρος στην ημερίδα που διοργανώνει η Συντονίστρια του 3ου ΠΕΚΕΣ Γ΄ Αθήνας κ. Φανή Τσιαμπάση με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις διαχείρισης προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο» και θα διεξαχθεί στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Επισημαίνεται ότι η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου με βάση το ΠΔ 79/2017 και η παρουσία των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική.

Για το λόγο αυτό την ημέρα της επιμόρφωσης (3/4/2019) οι μαθητές δεν θα προσέλθουν στο σχολείο για μάθημα.

 

 

Ο Δ/ντής του Σχολείου