Συμμετοχή της ΣΤ’ τάξης στην 4η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Βδομάδα

logo

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στην 4η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή εβδομάδα που διοργάνωσε το Τμήμα Εκπαιδευτικής Συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία.

Οι μαθητές μας, μαζί με άλλα σχολεία από τη Γαλλία και την Ελλάδα, συνδέθηκαν ζωντανά με το Γαλλικό Ινστιτούτο και αφού παρακολούθησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη κολύμβησης κυρία Νέρι Νιανγκουάρα. Η Νέρι μίλησε στα παιδιά για τον πρωταθλητισμό, τις διακρίσεις της και την εμπειρία της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Μοιράστηκε μαζί μας αστείες ιστορίες από την αθλητική της καριέρα και δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων! Ήταν μια μοναδική εμπειρία και από αυτήν κρατάμε τη συμβουλή που μας έδωσε στο τέλος της διαδικτυακής μας συνάντησης: να πιστεύουμε στα όνειρά μας, να είμαστε πάντα προσηλωμένοι στους στόχους μας και θα τα καταφέρουμε!

Τη συνάντηση διοργάνωσε η εκπαιδευτικός γαλλικής γλώσσας Νινέτα Σωτηράκη σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής Παντελή Ρίζο.

20240207 110945  20240207 110944

20240207 104400

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση