Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη πάει 8ο!!!

FB IMG 1698426769746 1
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της βιβλιοθήκης του σχολείου μας το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023, η πρώτη από μια σειρά βιβλιοπαρουσιάσεων με τίτλο «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο», που εκπονεί φέτος η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας σε σχολεία της Μεσσηνίας. Σκοπός του προγράμματος είναι η σύνδεση της βιβλιοθήκης με τις σχολικές κοινότητες του νομού Μεσσηνίας και το άνοιγμά τους προς την τοπική κοινωνία.
Συγκεκριμένα, η συγγραφέας και εικονογράφος Marina Gioti /Μαρίνα Γιώτη, children’s book author & illustrator παρουσίασε το νέο της παιδικό βιβλίο “Το νησί του Ποτέ-Ποτέ” .Μια ευφάνταστη ιστορία που μιλά για την προσαρμοστικότητα.
“Ο Ποτέ-Ποτέ είναι μια μικρή στρουθοκάμηλος που κάθεται σε ένα πανέμορφο, μικροσκοπικό νησί στη μέση του Ωκεανού και απολαμβάνει τον χυμό του. Η μέρα είναι μαγευτική και εκείνος νιώθει σαν να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου.  Το νησί του είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ και δεν το αλλάζει με ΤΙΠΟΤΑ. Κάτι συμβαίνει όμως με το «τέλειο» νησί του Ποτέ-Ποτέ. Φαίνεται… ότι βουλιάζει! Παρά τις προειδοποιήσεις φίλων και περαστικών, ο Ποτέ-Ποτέ αρνείται να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Τι θα συμβεί τελικά στον Ποτέ-Ποτέ; Θα καταφέρει να προσαρμοστεί ή θα βουλιάξει μαζί με το νησί του;
Η φιλόξενη βιβλιοθήκη μας γέμισε παιδικά προσωπάκια συνοδευόμενα από τους γονείς τους  και η αγαπημένη συγγραφέας  κέρδισε μικρούς και μεγάλους  με την αμεσότητά της.
FB IMG 1698426765413FB IMG 1698426769746 1FB IMG 1698426773774
Ευχαριστούμε τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, καθώς και το ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου για την υποστήριξη της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση