Έναρξη σχολικής χρονιάς

σχολική χρονιάΣας ενημερώνουμε, ότι ο Αγιασμός στο Σχολείο μας θα γίνει τη Δευτέρα 12-9-2022 στις 8.15΄ στην αυλή του σχολείου.
Οι μαθητές, μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, θα μεταβούν στις τάξεις με τους δασκάλους τους, προκειμένου να γνωριστούν με τη νέα/ τον νέο εκπαιδευτικό (όσοι άλλαξαν), να παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν στις 9:00.

Τσάντες ΔΕΝ χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι μαθητές για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Κατ΄ εξαίρεση τα παιδιά της Α΄ τάξης, θα μπουν με τους γονείς τους μόνο στον προαύλιο χώρο (στην πέργκολα) και θα παραμείνουν εκεί για τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς και βέβαια για τον αγιασμό.

Το ωράριο από την Τρίτη 13/9 θα είναι πλήρες με λειτουργία και της πρωινής ζώνης, αλλά και όλων των τμημάτων του ολοήμερου, σύμφωνα με τις ώρες αποχώρησης που έχετε δηλώσει. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο 08.00-08.15 με τις τσάντες τους, θα μπαίνουν μόνοι τους στο σχολείο και θα μένουν στο προαύλιο  μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι.

Τα παιδιά που δεν παραμένουν στο ολοήμερο θα αποχωρούν στις 13.15. 

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική στους  χώρους του σχολείου. 

Η προσέλευση των μαθητών όλων των τάξεων θα γίνεται από την Κεντρική Είσοδο (οδός Ιερολοχιτών) και των παιδιών που κατοικούν στην ανατολική πλευρά του σχολείου από την ανατολική είσοδο (οδός Σπετσών).

Η αποχώρηση όλων των μαθητών θα γίνεται από την κεντρική έξοδο, εκτός της Α΄ τάξης (μέχρι νεότερης ανακοίνωσης) και των παιδιών που κατοικούν στην ανατολική πλευρά του σχολείου θα γίνεται από την ανατολική έξοδο (οδός Σπετσών).

Λειτουργία Ολοήμερου

Το Ολοήμερο ξεκινά στις 13.20 και υπάρχουν δυο ζώνες αποχώρησης: στις 14.55μ.μ., 15.50μ.μ

Οι μαθητές θα σιτίζονται στις αίθουσες διδασκαλίας τους με φαγητό που δε θα απαιτεί ζέσταμα.

Επισημαίνεται ότι οι μαθητές δεν ανταλλάσσουν το φαγητό τους ή τα προσωπικά τους είδη/σκεύη. Επίσης επισημαίνεται ότι:

  • Δεν επιτρέπεται μαχαίρι.
  • Κάθε παιδί πρέπει να έχει το δικό του μπουκάλι/παγούρι για νερό.

    Απουσίες μαθητών

    Για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα του Ολοήμερου (αποχώρηση λόγω ασθένειας ή για άλλη αιτία) είναι απαραίτητο να μας ενημερώνετε και να υπογράφετε το αντίστοιχο έγγραφο που βρίσκεται στη είσοδο του γραφείου.

    Η συνεργασία θεωρούμε ότι είναι το μοναδικό μέσο για την επίτευξη του κοινού μας στόχου. Εμείς την επιδιώκουμε και περιμένουμε ανταπόκριση.

 

Καλή Σχολική Χρονιά!!!
Ο Διευθυντής & ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση