ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

 Μια υπέροχη βραδιά αφιερωμένη στην «ιστορία των χορών» και στις «καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές» , μας χάρισαν οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης σήμερα Παρασκευή 8/6/2018 , σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή που περιελάμβανε τραγούδια, χορούς και χιουμοριστικές αφηγήσεις .Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από γονείς και μαθητές αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Η κ. Διευθύντρια αποχαιρετώντας τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης τους ευχήθηκε καλές διακοπές , καλή σταδιοδρομία στο Γυμνάσιο και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά  τους.

Συνεχάρη τις δασκάλες τους την κ. Μαρία Βρεττού και την κ. Δήμητρα  Γιολδάση  που οργάνωσαν αυτή την υπέροχη βραδιά και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παρών πάντα σε όλες μας τις εκδηλώσεις, μοίρασε στο τέλος της γιορτής στους αποφοιτήσαντες μαθητές μας αναμνηστικά και λευκά τριαντάφυλλα και  τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη ζωή τους .Τους ευχαριστούμε θερμά που φροντίζουν για τα παιδιά μας.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στην κ. Κατερίνα Αγγελοπούλου- Βίγκου , η οποία αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο της και έκανε τις απαραίτητες πρόβες για να πετύχουμε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Την ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση