ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

079Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Βασιλική Παππά και Δήμητρα Χονδρού πήραν μέρος σε επιμορφωτική διημερίδα που οργάνωσε το ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη, στις 26-27 Ιουνίου.
Η διημερίδα αυτή ήταν το τρίτο και τελευταίο στάδιο ενός επιμορφωτικού προγράμματος για πάνω από 2.500 εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που ξεκίνησε την περσινή σχολική χρονιά με θέμα την ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.
Το πρώτο στάδιο αφορούσε το επιμορφωτικό σεμινάριο που φιλοξενήθηκε πέρυσι από το σχολείο μας, διάρκειας 25 ωρών -να σημειωθεί ότι το σχολείο μας ήταν το μόνο σχολείο της Πελοποννήσου που πήρε μέρος στο πρόγραμμα.
Το δεύτερο στάδιο περιλάμβανε τη συμμετοχή 4 εκπαιδευτικών σε σεμινάριο για την Ειδική Αγωγή στο HUMBOLDT UNIVERSITAT του Βερολίνου και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη διημερίδα στη Θεσσαλονίκη.
Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ομιλητές όπως την Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής-Μαθησιακών Δυσκολιών, Μαρία Τζουριάδου, τρεις Καθηγήτριες Ειδικής Αγωγής από το παν/μιο του Βερολίνου, σχολικούς συμβούλους και δ/ντες σχολείων Ειδικής Αγωγής, καθώς επίσης και να μοιραστούμε ιδέες και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Να εξάρουμε την εξαιρετική οργάνωση του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ και να ελπίσουμε στη συνέχεια παρόμοιων επιμορφωτικών προγραμμάτων για όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας μας.

078

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση