8dimcha's blog

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Screenshot 18 1

Διπλή Διάκριση στους Περιφερειακούς Αγώνες Αττικής – STEM EDUCATION 2026

| 0 σχόλια

Στις 5 Απριλίου 2026, οι ομάδες του σχολείου μας συμμετείχαν στους Περιφερειακούς Αγώνες Αττικής του STEM EDUCATION 2026 και κατέκτησαν δύο σημαντικές προκρίσεις, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δημιουργικότητα, την επιμονή και το ομαδικό πνεύμα των μαθητών μας.

Η ομάδα ERROR 404, με προπονήτρια την Έλλη Μαντζανά, διαγωνίστηκε στην Open Category για μαθητές Γ–ΣΤ Δημοτικού, και παρουσίασε τη μακέτα «Ασφαλής Πόλη με AI», ένα πρωτότυπο έργο που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει ένα ασφαλές και έξυπνο αστικό περιβάλλον. H Ομάδα έλαβε το Βραβείο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ και ΣΧΕΔΙΟΥ, ενώ η δουλειά τους εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και τους χάρισε την πρόκριση στον Πανελλήνιο Τελικό.

Παράλληλα, η ομάδα ΜΑΧΗΤΕΣ SOCCER, με προπονήτρια την Έλλη Μαντζανά, στην κατηγορία Soccer 2×2 έδειξε εξαιρετική τεχνική, στρατηγική σκέψη και άψογη συνεργασία μέσα στο γήπεδο. Με δυναμική παρουσία, τήρηση των κανόνων και δυμανικότητα, κατάφερε επίσης να προκριθεί στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Ο Πανελλήνιος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2026, όπου οι δύο ομάδες μας, και τέσσερις ακόμη Ομάδες στις κατηγορίες Open Α-Δ Δημοτικού και Stemathlon (ποδόσφαιρο και μπάσκετ), θα εκπροσωπήσουν την Αττική, τον μη-κερδοσκοπικό όμιλο Robostem, και το σχολείο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σχολική κοινότητα αισθάνεται περήφανη για την προσπάθεια και την πρόοδο των μαθητών και ανυπομονεί να τους δει να συνεχίζουν με το ίδιο πάθος και δημιουργικότητα.

BRABEYSH ERROR 404 1

 


Λήψη αρχείου

BINTEO

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Τα απαραίτητα πεδία έχουν σήμανση με *.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων