0 1

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023 στο Ο.Α.Κ.Α.

Αθλητικές Γενικά νέα Δράσεις

Έφτασε ο εορτασμός της 10ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και για το σχολείο μας, αν και φέτος αργήσαμε πολύ. Η παράταση της καλοκαιρίας μας βοήθησε να την απολαύσουμε επιτυχώς.

Οι μαθητές και μαθήτριές μας φέτος επισκέφθηκαν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 το Ο.Α.Κ.Α., στο οποίο συνεχίζει να χτυπά η καρδιά του αθλητισμού και παρακολούθησαν το πρόγραμμα, που προσαρμόστηκε ανάλογα με τον αριθμό και την τάξη τους, από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Στη σχολική μας επίσκεψη οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μη διαδεδομένα αθλήματα όπως ξιφασκία, σκοποβολή, Zumba, laser teqball, beach volleyball, αντιπτέριση και χόκεϊ. Αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και ο στίβος κυριαρχούν πάντα στην προτίμηση των μαθητών. Ο ειδικά διαμορφωμένος αθλητικός χώρος για το άθλημα του beach volleyball έκλεψε τις εντυπώσεις των μαθητριών και μαθητών.

Με κοινό σύνθημα «Η Κίνηση δίνει ζωή» αναδείχθηκε η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και την ευημερία του ατόμου.

1 2

2 2

3 2

4 2

5 2