Συμμετοχή της παιδικής χορωδίας στην πανδημοτική εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, η Παιδική Χορωδία του Σχολείου μας συμμετείχε με μεγάλη χαρά στην Πανδημοτική Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και τις Ενορίες του Δήμου στη φιλόξενη ενορία του Αγίου Γεωργίου. Η χορωδία μας τραγούδησε δύο τραγούδια για την αγάπη («Ό,τι αξίζει θ’ αγαπώ» σε στίχους και μουσική Σπύρου Λάμπρου και «Ν’ αγαπάς» σε στίχους Νίκου Βελιώτη και μουσική Παντελή Θαλασσινού) υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού ΠΕ06 και ΤΕ16 του σχολείου μας Σοφίας-Μαρίας Παλόγλου και υπό τη συνοδεία στην κιθάρα του μουσικού Κώστα Σιδηροκαστρίτη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία «Ποιμενικού Αυλού», το Φωνητικό Σύνολο «Καλλιτεχνήματα» και η Ορχήστρα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου «Ο Ποιμενικός Αυλός», ενώ η κυρία Κυριακή Μάγκουρα, δασκάλα, έκανε ομιλία με θέμα: «Παιδαγωγικές και κοινωνικές αντιλήψεις των Τριών Ιεραρχών στη σύγχρονη εποχή».

5     4   2 1

  3 1          1 1

Κατηγορίες: Δραστηριότητες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.