«Προγραμματισμός μαθήματος κολύμβησης σχολικού έτους 2024-25»

Αγαπητοί γονείς μαθητών Β΄ Δημοτικού,

Οι μαθητές/τριες Γ΄ Δημοτικού παρακολουθούν το μάθημα της κολύμβησης. εντός του Ωρολογίου Προγράμματος. Το σχολείο μας συμμετέχει και οι μαθητές –τριες πηγαίνουν στην Πισίνα Αλίμου για ένα τρίμηνο μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Α.Π. 6165/23-5-2024 Δ΄ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΑΘΗΝΩΝ για τον έγκαιρο προγραμματισμό του μαθήματος της κολύμβησης σχολικού έτους 2024-25 πρέπει να συμπληρώσουμε αριθμητικά στοιχεία μαθητών – τριών ανά τμήμα.

Η Υπεύθυνη Δήλωση αφορά στη μετακίνηση του μαθητή – μαθήτριας και όχι στην άδεια συμμετοχής σε αντικείμενο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αποστέλλονται μέσω της πλατφόρμας gov.gr απευθείας στις σχολικές μονάδες ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ. Εναλλακτικά, η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω ΚΕΠ.

Υπόδειγμα κειμένου Υπεύθυνης Δήλωσης

Επιτρέπω και συναινώ ως γονέας/κηδεμόνας τ…. μαθητ…… ……………………………………………………………………….. που φοιτά στο 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ για τη μετακίνηση που προβλέπεται προκειμένου να συμμετέχει στη διδασκαλία του  μαθήματος της κολύμβησης.

Και οι δύο γονείς των μαθητών πρέπει να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση μέχρι και ΔΕΥΤΕΡΑ, 03-06-024.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η δυνατότητα συμπλήρωσης του αριθμού μαθητών είναι εξαιρετικά περιορισμένη λόγω του είδους των συμβάσεων μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και αναδόχων μεταφορέων.

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ https://blogs.sch.gr/6dimalim/?page_id=670

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-25

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.