3o Eργαστήριο δραστηριοτήτων: Φροντίζω το περιβάλλον

Φεβ 202219

ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ ΜΑΣ.

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ο τρίτος θεματικός κύκλος των εργαστηρίων δεξιοτήτων: “Φροντίζω το περιβάλλον “.
Θα ασχοληθούμε με την υποενότητα: οικολογία-παγκόσμια τοπική φυσική κληρονομιά και ο τίτλος των εργαστηρίων μας είναι “Φύλαξε το μην πετάς ανακύκλωσε με μας”.
Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι να γίνει κατανοητό από τα παιδιά, ότι τα απορρίμματα είναι αποτέλεσμα της δικής μας δραστηριότητας και η διαχείρισή τους μέσω της ανακύκλωσης είναι δική μας ευθύνη.
Με τα παιδιά θα διερευνήσουμε ερωτήματα σχετικά με το θέμα όπως: τι γίνεται με τα άχρηστα αντικείμενα, τι συμβαίνει γύρω μας, τι κάνουμε με τα σκουπίδια… και θα δώσουμε λύσεις και εξηγήσεις σε όλα τα προβλήματα.
Όλα τα παραπάνω θα τα προσεγγίσουμε βασιζόμενοι στα βιώματα και τις εμπειρίες των παιδιών, στην ενεργητική συμμετοχή τους σε ποικίλες δραστηριότητες, στην επίλυση προβλημάτων σχετικά με το θέμα και σε όλη αυτή τη διαδικασία πιθανόν να χρειαστούμε την δική σας βοήθεια με απλές δραστηριότητες και υλικά.
Οι ομαδικές εργασίες του προγράμματος θα αναρτώνται στον παρόντα ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Φεβρουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Το 67ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης είναι ένα δημόσιο τριθέσιο  (3/θ) Νηπιαγωγείο στο οποίο λειτουργούν 3 τμήματα Γενικής Παιδείας (Υποχρεωτικό πρόγραμμα Νηπιαγωγείου), Τμήμα πρόωρης υποδοχής, Τμήμα Ένταξης, Ολοήμερα τμήματα καθώς και Αναβαθμισμένο Ολοήμερο Τμήμα.

Μέσα από ποικίλες ευκαιρίες μάθησης, συμπεριληπτική και δημοκρατική προσέγγιση, στοχεύουμε στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης  και στην ευημερία των μαθητών μας.

Χώρος



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων