Το σάββατο 14.06, η σχολική μας χρονιά ολοκληρώθηκε με ένα διασκεδαστικό πάρτυ του Συλλόγου γονέων όπου περάσαμε υπέροχα. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί να αποχαιρετήσουμε την υπέροχη αυτή σχολική χρονιά, παίξαμε πολλά παιχνίδια, φάγαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού, δημιουργώντας μία ξεχωριστή τελική ανάμνηση για την σχολική μας χρονιά. Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο γονέων μας για το ξεχωριστό αυτό πάρτυ που απολαύσαμε όλοι με την ψυχή μας. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
Μηνιαία αρχεία: Ιούνιος 2025
Αποχαιρετώντας το σχολείο…
Το υπέροχο ταξίδι στο θαυμαστό κόσμο του Νηπιαγωγείου τελείωσε για φέτος και μια ακόμη χρονιά γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα, στιγμές, νέες εμπειρίες, δημιουργίες και γνώσεις έκλεισε με τον πιο υπέροχο τρόπο. Με καλοκαιρινές γιορτές για όλα τα τμήματα του σχολείου μας!!! Τα παιδιά μας ταξίδεψαν στο καλοκαίρι των ονείρων τους, με πολλές βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα, με κρητικά γλέντια, με ταξίδια στο διάστημα και νέους πλανήτες, με τραγούδια, με ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων τους και φυσικά με πολύ παγωτό!!!!Να ευχηθούμε στα νηπιάκια μας καλή αρχή στους νέους μεγάλους δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους και να θυμάστε πάντα πως οι πόρτες του νηπιαγωγείου θα είναι ανοιχτές για όλους σας. Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Τμήμα 1

Τμήμα 2

Τμήμα 3

Τμήμα 4
Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό
Την τετάρτη 4 Ιουνίου, υλοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας μία δράση με θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων μας από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό. Ευχαριστούμε πολύ την αναπτυξιακή Ψυχολόγο Μ. Παπαϊωσηφ και την σχολική Ψυχολόγο Β.Στρατινάκη για την όμορφη ομιλία που μας έδωσαν καθώς και την κοινωνική λειτουργό μας Γ.Τσαγρή, την εκπαιδευτικό δημοτικής εκπαίδευσης Μ. Ζαχαροπούλου και την διεφθύντρια μας και εκπαιδευτικό προσχολικής εκπαίδευσης Γ. Πακιουφάκη για την ενεργή συμμετοχή τους. Μάθαμε σπουδαία πράγματα γα την μετάβαση, καταρρίψαμε μύθους, κατανοήσαμε τα λάθη μας και αναγνωρίσαμε τα δυνατά μας σημεία. Ήρθαμε πιο κοντά στην ψυχολογία του παιδιού αλλά και των γονέων τους ενώ είδαμε ότι μετάβαση αυτή δεν είναι τελικά τόσο τρομακτική όσο φαίνεται. Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, γίναμε πιο δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για την νέα χρονιά στο Δημοτικό σχολείο.