Νέα ενημέρωση γιά την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Με υπομονή να τηρήσουμε το «μένουμε σπίτι» για να βγούμε υγιείς το συντομότερο από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση.

Σας ενημερώνω ότι καταβάλλεται από όλους τους συναδέλφους μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν τις νέες καινοτόμες εξ αποστάσεως διδασκαλίες της ασύγχρονης και σύγχρονης εκπ/σης.

Για την ασύγχρονη πρέπει, όσοι δεν το έχετε κάνει, να μπείτε στο ΠΣΔ (sch.gr) και με τους κωδικούς που έχετε πάρει, να μπείτε μια φορά στο e-class και να κάνετε κλικ στο κουμπί «σύνδεση με κωδικούς sch.gr» ώστε να γίνετε μέλη. Οι μαθητές να μπαίνουν στο e-class και να διαβάζουν τα μαθήματα και τις εργασίες που έχουν αναρτηθεί. Για το μάθημα της Γεωγραφίας Α΄ και Β΄ έχει αναρτηθεί ένα αρχείο στο φάκελο ‘έγγραφα’.

Για τη σύγχρονη θα αναρτηθεί το Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του σχολείου και τη συγκεκριμένη ώρα οι μαθητές θα συνδέονται στην ψηφιακή τάξη του καθηγητή πληκτρολογώντας τον διαδικτυακό σύνδεσμό του (link). Οι σύνδεσμοι θα αποσταλούν στα mail σας μέσω myschool.

Για την επιτυχία της νέας και πρωτόγνωρης αυτής διαδικασίας, θα πρέπει εσείς οι γονείς να μεριμνάτε για την αξιοπρεπή διεξαγωγή του μαθήματος εκ μέρους των παιδιών σας.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Αλέξανδρος Λαμπρόπουλος

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.