Μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας στο Δήμαρχο

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εrasmus + KA2: «Ecological and environmental protection education in a European context» και του etwinning έργου «Act Green» , μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. Ο Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών, σχετικά με την ένταξη της Καλαμάτας στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της Ε.Ε. έως το 2030.

Η συνέντευξη θα αποτελέσει μέρος ενός βίντεο – ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή, το οποίο οι μαθητές του σχολείου θα παρουσιάσουν, τέλη Οκτωβρίου, στην πόλη Pitesti της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης στο σχολείο Liceul Tehnologic Costești.

Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος οι μαθητές που απαρτίζουν την ομάδα Erasmus του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας και οι καθηγήτριες Κατερίνα Αλεξοπούλου, Γεωργία Νικολετσέα, Έβελυν Σκαρπαλέζου με συντονίστρια την κα. Γεωργία Μουσελίμη.

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Περιβαλλοντικά Προγράμματα, Πολιτιστικά προγράμματα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.