«Βηματίζω, προχωρώ, μεταβαίνω: από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό»

5

Την Τετάρτη 20/03/2024 (Πράξη 15η/13-03-2024) και με χρονική διάρκεια τριών (3) ωρών (17:00-20:00) πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η 11η ενδοσχολική επιμορφωτική συνάντηση-βιωματικό σεμινάριο γονέων με θέμα «Βηματίζω, προχωρώ, μεταβαίνω: από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό». Εισηγήτρια ήταν η κ. Ελευθερία Καλώτα, Κοινωνιολόγος, MEd/Επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» – ΟΚΑΝΑ.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από τον σύλλογο διδασκόντων του 4ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης και εντάσσεται στο πλαίσιο των 15 ωρών ενδοσχολικών επιμορφωτικών δράσεων και της σχολής γονέων για το έτος 2023-2024, καθώς και στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης της σχολικής μονάδας με θέμα την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο.

Ως διοργανωτές, ευχαριστούμε θερμά την κ. Καλώτα για την αποδοχή της πρότασης να εισηγηθεί του θέματος και για την ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη επιμόρφωση. Ευχαριστούμε, ακόμη, τους γονείς του σχολείου μας και όλες τις συναδέλφισσες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και το Διδακτικό Προσωπικό.

4

3 2

6

7

**********

Οι εικόνες είναι από την παρουσίαση της κ. Ελευθερίας Καλώτα.