Επίσκεψη του Άγιου Βασίλη

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 2

Την Τετάρτη 20/12/2023 ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε το 4ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης για να επιβραβεύσει τους μαθητές/μαθήτριες για την άριστη συμπεριφορά τους. Τους δώρισε από ένα ξύλινο έπιπλπο-κουζίνα για κάθε τάξη, ένα ξύλινο παιχνίδι “Κτηνιατρείο” για τον κοινόχρηστο χώρο παιχνιδιού, γνώρισε καθένα από τα παιδιά και τους πρόσφερε κι από ένα ατομικό δώρο. Οι μαθητές/μαθήτριες τον υποδέχτηκαν ένθερμα και του ζήτησαν να προσφέρει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και ειδικότερα σε όσα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τον παρακάλεσαν να τους χαρίσει υγεία, χαρά, αγάπη, ρούχα, παπούτσια κι ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζονται. Μετατράπηκαν σε ξωτικά και μοίρασαν μαζί του δώρα και στις δασκάλες τους. Τέλος, τον αποχαιρέτησαν ενθουσιασμένοι/ενθουσιασμένες με ένα τραγούδι που στέλνει ευχές για το νέο έτος.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας καθώς και όλους τους γονείς για τα δώρα που αγόρασαν για το σχολείο μας και για κάθε μαθητή/μαθήτριά μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Μιχαήλ Τσιρέκα, πατέρα μαθητού μας, που για τρίτη συναπτή χρονιά ντύνεται Άγιος Βασίλης, προσεγγίζοντας με υπέροχο τρόπο τα παιδιά και προσφέροντάς τους χαρά.

Αφήστε μια απάντηση