Ο κ. Ηρακλής Δρούλιας, διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, όπου ξεναγήθηκε από τη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Δήμητρα Μόσχου στα διάφορα σημεία του σχολικού κτιρίου. Διαπίστωσε τα κτηριολογικά προβλήματα, που έχει το σχολείο από το υπόγειο μέχρι και το προαύλιο, ενώ συνεξετάστηκαν και τα σημεία, που είναι επισφαλή για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών.
Λεπτομερέστερα και εκτενώς ενημερώθηκε ο κ. Δρούλιας από τη Διευθύντρια για όλες τις ενέργειες, που έχουν γίνει ως τώρα και υποσχέθηκε ότι θα επιληφθεί της κατάστασης και θα φροντίσει για την αποκατάσταση των ζημιών και των κτιριακών προβλημάτων στο 41ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου στα πλαίσια του εφικτού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δρούλιας άκουσε με πολλή προσοχή την κ. Μόσχου, έγινε εποικοδομητική συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων κινήθηκε σε άψογο συνεργατικό επίπεδο.
Συνυπογράφουμε και υπογραμμίζουμε την ευαισθησία του Διευθύντος Συμβούλου του ΟΣΚ. Α.Ε για ασφαλή και σύγχρονα σχολικά κτήρια και ελπίζουμε για την άμεση επίλυση των κτηριακών προβλημάτων του σχολείου.
Δείτε εικόνες από την επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων στο σχολείο μας.



























Αφήστε μια απάντηση