Αγαπητοί γονείς
Σήμερα 14 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη άσκηση σεισμού για τη φετινή σχολική χρονιά. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σε ώρα μαθήματος, λίγο πριν το πρώτο διάλειμμα. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για όλες τις απαραίτητες ενέργειες τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας του σεισμού. Μετά το προειδοποιητικό πολλαπλό χτύπημα του κουδουνιού (σήμα ότι ο σεισμός βρίσκεται σε εξέλιξη) ακολούθησε το κουδούνι με το οποίο οι μαθητές (γνωρίζουν ότι) καλούνται να κατέβουν (οργανωμένα και συντεταγμένα ανά τάξη) στο κέντρο του προαύλιου χώρου για λόγους ασφαλείας.
Οι εκπαιδευτικοί τω τάξεων προέβησαν στην καταμέτρηση και ενημέρωσαν σχετικά τον διευθυντή του σχολείου για τυχόν απουσίες.
Σε αυτή την πρώτη για φέτος εφαρμογή επισημάνθηκαν από τον διευθυντή του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς αδυναμίες στην εφαρμογή του σχεδίου ώστε στην επόμενη άσκηση (πριν τα Χριστούγεννα 2016) να απαλειφθούν τα όποια προβλήματα στην υλοποίηση του σχεδίου δράσης.
Θα υπάρξουν επίσης ασκήσεις σε ώρα διαλείμματος καθώς και σε ώρα που θα λειτουργεί το Ολοήμερο.
Από τη διεύθυνση του σχολείου



























Αφήστε μια απάντηση