Ο χειμώνας έδωσε τη θέση του στην ελπιδοφόρα άνοιξη και με τον ίδιο τρόπο στον πίνακα ανακοινώσεων της Γ΄τάξης, η οποία διενεργεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ο χορός των εποχών», οι φωτογραφίες με τα χειμωνιάτικα τοπία έδωσαν τη θέση τους στα ανοιξιάτικα τοπία.
Οι χειμωνιάτικες ασχολίες, τα χειμωνιάτικα φρούτα, οι παροιμίες και οι εορτές του χειμώνα αντικαταστάθηκαν με τα χαρακτηριστικά στοιχεία της άνοιξης και την επίδραση της στην ζωή των κατοίκων. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την άνοιξη γιορτάζουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Πάσχα.
Το υλικό που συγκεντρώθηκε από τους μαθητές και για τις δυο εποχές θα δεθεί σε ένα τετράδιο το οποίο στη συνέχεια θα δοθεί στους μαθητές και τους γονείς τους προς ανάγνωση.
Ακολουθούν φωτογραφίες με υλικό και από τις δυο εποχές.



























Πρόσφατα σχόλια !