
Η ομάδα της κατοικίας παρουσιάζει την αξιολόγησή της για το θέμα.
Οι μαθητές της ομάδας αξιολογούν το θέμα.
Έτοιμο το σχολείο του χαρούμενου χωριού, αποτέλεσμα της συνεργασίας των σχολείων του έργου μας.
Ζωγραφίσαμε το φράχτη του κήπου του σχολείου που θα δημιουργήσουμε στο χαρούμενο χωριό για τα παιδιά. Το σχολείο δημιουργείται από όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία.
Αναλάβαμε την Στέγη για το συνεργατικό έργο. Τα παιδιά ζωγράφισαν και ψηφίσαμε αυτή που μας άρεσε περισσότερο.
Κατασκευάσαμε τα σπίτια μας με ανακυκλώσιμα υλικά.
Ζωγραφίσαμε το σπίτι των ονείρων μας
Tην Πέμπτη 8 Απριλίου συμμετείχαμε σε online παρουσίαση-σεμινάριο για τα προγράμματα STEM που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου μας. Η ενδιαφέρουσα παρουσίαση έγινε από την συνεργάτιδά μας Edina Dorovic .
Το γνωστό παραμύθι “Τα τρία γουρουνάκια” το οποίο αναφέρεται σε τύπους σπιτιών αναπαράστησαν τα παιδιά στο σπίτι τους σε συνεργασία με την οικογένειά τους.
Στην τηλεκπαίδευση παίξαμε το ψηφιακό παιχνίδι με τους τύπους σπιτιών. Τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι.
Μελετούμε και σχεδιάζουμε το σπίτι κατά την τηλεκπαίδευση.
Η ομάδα μελέτης για το σπίτι παρουσίασε τις πληροφορίες της έρευνάς της. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τα παιδιά της ομάδας, Θεοχάρη, Μάνια, Άντρεα-Μαρία και Σοφία-Μαρία, καθώς και τις οικογένειές τους για την πολύτιμη συμπαράστασή τους.
Η πρώτη ομάδα μαθητών υπεύθυνη για την “Στέγη” μας παρουσίασε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση το υλικό τους. Μας έδειξαν σπίτια από διάφορα μέρη του κόσμου, παλιές και σύγχρονες κατοικίες και την αναγκαιότητα της δημιουργίας “Πράσινων σπιτιών” για το μέλλον του πλανήτη.
Βασίλη, Αθανασία και Αγάπη σας ευχαριστούμε πολύ!
Ευχαριστούμε και τους γονείς τους για την συνεργασία και την υποστήριξη!